19 / 03 / 2024

Club Patara Evleri'nde peşin ödemelerde yüzde 25 indirim kampanyası!

Club Patara Evleri'nde peşin ödemelerde yüzde 25 indirim kampanyası!

1993 yılından bu yana Kalkan'ın en gözde koyunda sakinlerine benzersiz bir tatil deneyimi sunan Club Patara Evleri, satışa yeni çıkardığı devremülkler için cazip bir indirim kampanyası düzenliyor.



Yazlık veya yatırım olarak da olarak tercih edilen,  Benzersiz bir devremülk deneyimi yaşamak isteyenler, peşin ödemelerde yüzde 25 indirim ve haftalık 7.500 liradan başlayan fiyatlarla tapulu devremülk sahibi oluyor. 




Club Patara Evleri hemen yanı başında bulunan Patara PrinceResort otelinindenizi, sahilleri, havuzları, restoranları yani otelin bünyesindeki hizmetlerden de yararlanma imkanı sunuyor. Devre Mülk’lerde; çiftler için stüdyolar, 4 kişilik,  Salon + 1 yatak odalı ve büyük aileler için 6 kişilik,  Salon + 2 yatak odalı üniteler, farklı metrekarelerde bulunuyor. Bahçe, birinci ve teras katları olarak konum, metrekare ve mevsimsel dönem farklarına göre, ister tek haftalık ister 2 haftalık dönemler halinde Kat Mülkiyeti Dönem Tapusu ile satın alınabiliyor. Club Patara’nın ayrıcalıklı ödeme koşulları arasında 12 ay taksit imkanı da bulunuyor. 


Geri Dön