19 / 03 / 2024

Club Patara'dan yüzde 25 indirimli devremülk!

Club Patara'dan yüzde 25 indirimli devremülk!

Antalya Kalkan'da 1993 yılından beri tatil deneyimi sunan Club Patara Evleri, satışa yeni çıkardığı devremülkler için cazip bir indirim kampanyası düzenledi.



Antalya Kalkan'da 1993 yılından beri tatil deneyimi sunan Club Patara Evleri, satışa yeni çıkardığı devremülkler için cazip bir indirim kampanyası düzenledi. Buna göre peşin ödemelerde yüzde 25 indirim ve haftalık 7 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla tapulu devremülk sahibi olunabilecek. Club Patara Evleri hemen yanı başında bulunan Patara Prince Resort otelinin denizi, sahilleri, havuzlan, restoranları yani otelin bünyesindeki hizmetlerden de yararlanma imkanı sunuyor. 


12 AY TAKSİT YAPILIYOR 

Devre Mülk'lerde; çiftler için stüdyolar, 4 kişilik, Salon+1 yatak odalı ve büyük aileler için 6 kişilik, Salon+2 yatak odalı üniteler, farklı metrekarelerde bulunuyor. Bahçe, birinci ve teras katları olarak konum, metrekare ve mevsimsel dönem farklarına göre, ister tek haftalık ister 2 haftalık dönemler halinde Kat Mülkiyeti Dönem Tapusu ile satın alınabiliyor. Club Patara'nın ayrıcalıklı ödeme koşulları arasında 12 ay taksit imkanı da bulunuyor. 


Posta


Geri Dön