29 / 03 / 2024

Clup Firts Lady hizmete girdi!

Clup Firts Lady hizmete girdi!

Bizimevler konut projeleri içinde yer alan sportif yaşam merkezlerinden biri olan, Club First Lady tesisleri de hizmete girdi. Club First Lady, İstanbul"un en büyük ve en kapsamlı Fitness ve SPA merkezlerinden biri oldu



Bahçeşehir"de hayata geçirdiği Bizimevler 1 projesinin büyük ilgi görmesiyle, Bizimevler 2 ve Bizimevler 3 projelerine de hız veren İhlas İnşaat, Bizimevler 2"de teslim tarihini 7 ay öne çekiyor. İhlas İnşaat"ın 2007 yılında Bahçeşehir"de başladığı Bizimevler konseptinin büyük ilgi görmesiyle, Bizimevler 2 ve Bizimevler 3 projelerine hız verildi. Tamamına yakınının satıldığı Bizimevler 2, belirtilen teslim tarihinden 7 ay önce teslim ediliyor. Yüzde 90 yeşil alana ayrılan projede, kapalı yüzme havuzundan, voleybol   basketbol sahalarına, tenis kortlarına kadar birçok spor alanı buluyor.
 
1+1"den 4+1"e kadar daire seçeneğinin sunulduğu projede, 81 m ² ile 212 m ² arasında 7 tip daire bulunuyor. TEM Otoyolu bağlantısına bitişik olan ve projeye 150 metre uzaklıktaki tren istasyonu ile ulaşımda da büyük rahatlık sağlayan Bizimevler 2, projelendirilen metro hattı üzerinde ve Atatürk Havalimanına 15 dk mesafede yer alıyor.

Geniş peyzaj ve sosyal yaşam alanları ile site içerisinde doğayla iç içe bir yaşam sağlayan Bizimevler, 24 saat güvenliği ile huzurlu bir site hayatı sunuyor. Bizimevler Proje Koordinatörü Recai Akdoğan; œBu bölgede 2007 yılında konut inşa etmeye başladık, 2009 yılında ilk projemizi teslim ettik ve büyük beğeni topladık. Kullandığımız malzemelerin kalitesiyle, işçiliği ile bizimevler projeleri bölgede ön plana çıkmayı başardı. Bizimevler 2 projesinde ise finali gördük diyebiliriz. Bizimevler 2 projesini erken teslim etmeyi hedeflemiştik ve şu aşamada 7 ay erken teslim edebilmemizin sevincini yaşıyoruz. Evlerin içinde kullandığımız markaları da sektörünün en kalitelileri arasından seçiyoruz ve üst modellerini kullanıyoruz. İnsanlarda artık kaliteli konut bilinci gelişti ve bu bilincin artmasıyla da Bizimevler projelerine de ilgi artacak dedi
 
 
Daireler Baştan Aşağıya Kalite İle Donatıldı
 
Fiberoptikdata iletişimi ve IP TV kullanımına imkan sağlayan yüksek standartlı teknik altyapı ile donatılan tüm dairelerde teknoloji de zirvede. Bizim Evler sitesinindeDairelerde birinci sınıf malzemenin kullanıldığı Bizimevler 2"de, banyo - mutfak dolapları ve giyinme odaları Lineadekor tarafından yapıldı. Ankastre ürünler iseFranke markasını taşıyor.Ahşap kapılardan vitrifiyelere, klimadan kombiye kadar birinci sınıf malzemenin kullanıldığı Bizimevler 2, kalitesi ve ayrıcalıklı yaşam alanları ile öne çıkıyor. Bizim Evler"de Satış sonrası teknik destek ve profesyonel ekipler ile her an site sakinlerinin hizmetinde.
 
 
Bizimevler"de Club First Lady ayrıcalığı¦
 
Bizimevler konut projeleri içinde yer alan sportif yaşam merkezlerinden biri olan, Club First Lady tesisleri de hizmete girdi. Müşterilerine hizmet vermeye başlayan Club First Lady, İstanbul"un en büyük ve en kapsamlı Fitness ve SPA merkezlerinden biri oldu.
 
Bir Kadın Kadar Güzel, Sadece Kadınlara Özel
 
Club First Lady, kadınları daha samimi bir atmosferde ağırlamak için sadece kadınlara hizmet veriyor. Söz konusu spor, sağlık, güzellik ve eğlenmek olduğunda, kendini evindeymiş gibi rahat hissetmenin ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyoruz. Club First Lady"ye sadece kadınlara özel. İstanbul"un en modern, en profesyonel, en büyük Fitness ve SPA merkezlerinden biri olan Club First Lady, kadınların yeni gözdesi¦
 
Herşey Kadınlar için¦
 
Avrupa yakasının en görkemli yerlerinden biri olan Club First Lady"de kadınlar için yok yok. 2000 m2"lik alandan oluşan tesiste son teknoloji ürünü fitness ekipmanları, SPA (Sauna, Türk hamamı, Fin Hamamı, buhar odası, masaj odaları) bölgeleri spinning"den pilates"e aerobic"e fitness center"a kadar en trend derslerin verildiği stüdyoların yanı sıra kapalı havuz ve Bayram Bal bayan kuaförü ile kadınların gönlünü fethedecek.
 
şžatto Cafe ve Restaurant"ın da hizmete girmesiyle birlikte kısa sürede site sakinlerinin uğrak mekanlarından biri haline gelen Club First Lady, çevrenin populer spor ve yaşam merkezi olarak öne çıkıyor.

Basında yer alan diğer haberler
İkinci etabı yedi ay erken teslim ediyor
Bizimevler 2. etapta teslim tarihini yedi ay öne çeken İhlas İnşaat, erken teslimatın üzerine sitede yaşayan hanımlar için kurulan Club First Lady"nin de açılışını gerçekleştirdi
Bahçeşehir"de hayata geçirdiği Bizimevler 1"den sonra 2. ve 3. etap ile projelerine devam eden İhlas İnşaat, 2. etabın teslim tarihini yedi ay öne çekti. Erken teslimatın üzerine sitede yaşayan hanımlara hitap eden Club First Lady isimli sportif yaşam merkezlerinden olan Club First Lady tesisleri de hizmete girdi.
TEM Otoyolu bağlantısına bitişik olan ve projeye 150 metre uzaklıktaki tren istasyonu ile ulaşımda da büyük rahatlık sağlayan Bizimevler 2, projelendirilen metro hattı üzerinde ve Atatürk Havalimanına 15 dakika mesafede yer alıyor.
Peysaj alanı çok geniş
Yüzde 90"ı yeşil alana ayrılan projede, geniş peyzaj ve sosyal yaşam alanları bulunuyor. Doğayla iç içe konsepti olan Bizimevler projesinde 24 saat güvenlik hizmeti, kapalı yüzme havuzu, voleybol ve basketbol sahalarına kadar pek çok spor yapılabiliyor. 1+1"den 4+1"e kadar daire seçeneğinin sunulduğu projede, 81 metrekareden 212 metrekareye kadar 7 tip konut bulunuyor. Ayrıca Bizim Evler"de satış sonrası teknik destek ve profesyonel ekipler ile her an site sakinlerinin ihtiyaçları karşılanıyor.
Hanımlara özel ˜First Lady" merkezi
Bizimevler konut projeleri içinde yer alan sportif yaşam merkezlerinden birisi olan Club First Lady Tesisleri de 2. etabın teslimleri ile birlikte hizmete girdi. Sadece hanımlara hizmet vermek üzere tasarlanan Club First Lady"de spor, sağlık, güzellik ve eğlence konularında her türlü hizmeti almak mümkün olacak. İki bin metrekarelik alandan oluşan tesiste fitness ekipmanları, SPA, kapalı havuz ve bayan kuaförü bulunuyor.

   


Geri Dön