19 / 03 / 2024

CNR Emlak 2015 Fuarı, yerli ve yabancı yatırımcıların akınına uğrayacak!

CNR Emlak 2015 Fuarı, yerli ve yabancı yatırımcıların akınına uğrayacak!

Arap ülkelerinden büyük gruplar ve gayrimenkul fonları, Türkiye’ye yatırım için CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek Emlak Fuarı’na geliyor.



CNR EMLAK FUARI KAYIT VE DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ


Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı  ‘CNR Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’, 3. kez  CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilecek. Türkiye ve yakın coğrafyanın konut, iş yeri, alışveriş merkezi yatırımcıları ile katılımcı firmaları buluşturacak Emlak 2015’e her yıl olduğu gibi bu yıl da Arap ülkelerinin büyük yatırımcıları damga vuracak. Suudi Arabistan Daleel Group ve Katar Doha’nın uluslararası fuar merkezi firmalarıyla yapılan işbirliği neticesinde tüm Arap ülkelerinden büyük gruplar ve gayrimenkul fonları fuara yatırım için gelecekler.


Ziyaretçilere özel oranlarda kredi kullanma imkanı

CNR Emlak 2015 Fuarı’nda projelere servislerle ulaşım sağlanmasının yanında, ziyaretçilere bankalardan fuara özel oranlarla en uygun krediyi kullanma imkanı da olacak. CNR Holding kuruluşlarından ITF Fuarcılık’ın fuara özel geliştirdiği projeler ve  CNR Emlak 2015 Fuarı’na gelen nihai tüketiciler,  yatırımcılar, Türkiye'nin gayrimenkul yıldızlarının fuarda sunacağı özel avantajlar ziyaretçilere maksimum düzeyde fayda sağlayacak. Ziyaretçiler yüzlerce ürünü aynı anda görüp, değerlendirme imkanı bulacak. 


Firmalar, fuara metrekarelerini büyüterek katılıyor

Birleşik Arap Emirlikleri, Yunanistan, Amerika, Portekiz, Kuzey Kıbrıs’tan çok sayıda sektörün öncü firmalarının da katılacağı CNR Emlak 2015 Fuarı’na Ağaoğlu, Sinpaş, Babacan İnşaat, Demir Group, Rumeli Yapı gibi  Türk gayrımenkul sektörünün önde gelen firmaları da önceki yıllara göre, metrekarelerini büyüterek fuarda yer alacaklar. 

AB ülkeleri, Türki Cumhuriyetler, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, İran, Irak, İsrail, Ürdün, Kuveyt gibi pek çok ülkeden ziyaretçilerin beklendiği fuarın yerli ve yabancı 40 bin ziyaretçi hedefleniyor. 


CNR Emlak Web Sitesi: http://cnremlakfuari.com/




Geri Dön