28 / 03 / 2024

CNR Emlak Fuarı 17-20 Kasım'da!

CNR Emlak Fuarı 17-20 Kasım'da!

CNR Emlak Fuarı, Türkiye'nin önde elen gayrımenkul geliştirme ve müteahhitlik şirketlerini konut ve işyeri satın almak ve kiralamak isteyenler ile finans kuruluşlarını aynı çatı altında buluşturacak.



Gayrimenkul yatırımcıları tarafından büyük ilgi gören CNR Emlak Fuarı,17-20 Kasım 2016 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştirilecek. Türkiye'nin lokomotif sektörleri konumundaki gayrimenkul ve inşaat sektörlerinin üst düzey temsilcileri, uluslararası yatırımcılarla bu fuarda bir araya geliyor.

 

Yurt dışından 5.000'in üzerinde yatırımcı İstanbul'u ziyaret edecek

CNR Emlak 2016 - Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı'nı 5 bini yurt dışından olmak üzere 30 bin yatırımcının ziyaret etmesi hedefleniyor. 200'e yakın projenin vitrine çıkacağı organizasyona Orta Doğu, AB Ülkeleri, Körfez Ülkeleri ve Türki Cumhuriyetlerden alıcı grupları gelecek. Özellikle Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, Ürdün, İran ve Rusya'dan dev yatırımcıların ziyaret edeceği fuara yönelik olarak hedef bölgelerde sonuç odaklı çalışmalar yapılıyor.


Avrupa'nın önde gelen mimarlık ofislerinin üst düzey yöneticilerinin yanısıra gayrimenkul yatırım danışmanlık firmaları, sadece Türkiye'nin değil dünyanın gayrimenkul ve finansman sektörlerine yön veren uluslararası üne sahip konuşmacılar ve kamu kurumlarının üst düzey yöneticilerinin katılacağı CNR İstanbul Gayrimenkul Zirvesi de fuarla eş zamanlı olarak 17-18 Kasım 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek.


CNR Emlak 2016'da A ve B sınıfı villa, konut ve toplu konut projeleri, rezidanslar, AVM ve iş merkezleri, plazalar, sanayi siteleri ve organize sanayi bölgelerinin tanıtımı gerçekleşecek.

 


Geri Dön