19 / 04 / 2024

CNR Emlak Fuarı'na 35 bin kişinin katılması bekleniyor!

CNR Emlak Fuarı'na 35 bin kişinin katılması bekleniyor!

CNR Holding kuruluşlarından Sine Fuarcılık ve İstanbul Fuarcılık tarafından "Emlak 2014 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı", 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştirilecek.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve  TOKİ  tarafından desteklenen fuar, bu yıl iki kat büyüdü. Yerli ve yabancı firmaların katılım göstereceği fuarın sektöre 2 milyar dolarlık destek sağlayacağı tahmin ediliyor. Büyük yatırımcıların, nihai tüketicilerin ve yabancı alıcı grupların projeleri yerinde görebileceği CNR Emlak fuarına Emlak fuarından 2 milyar dolarlık destek geçen sene Suudi Arabistanlı yatırımcılar ceplerine 500 milyon dolar koyarak geldiklerini belirten yetkililer, "MIPIM'de yapılan tanıtanların etkisiyle bu sene yabancı alıcı grupların 500 milyon dolar hedefini aşacağı, ayrıca sektöre yapılacak katkının da 2 milyar dolar seviyelerinde olacağı öngörülüyor" dedi. 


35 BİN ZİYARETÇİ BEKLENİYOR 


Yerli ve yabancı 35 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen CNR Emlak fuarında yıldız projeler görücüye çıkacak. 40 bin metrekare alanda düzenlenecek CNR Emlak 2014 Fuarı'nda A ve B sınıfı villa, konut ve toplu konut projeleri, rezidanslar, AVM ve iş merkezleri, plazalar, sanayi siteleri ve organize sanayi bölgelerinin tanıtımı da yapılacak. 


250 FİRMA KATILACAK 


Ortadoğu, AB, Körfez ve Türkiye Cumhuriyetler'den çok sayıda alım gruplarının ziyaret edeceği Emlak 2014 fuarı, yerli ve yabancı 250 firmanın katılımı ile düzenlenecek. Fuara, Ağaoğlu, AKS Grup, Demir İnşaat, E7 Yapı, Karden İnşaat, Makro İnşaat, NEF, Ortadoğu Grup, Özyurtlar, Rumeli Yapı ve Yalçınlar gibi firmalar katüacak. 


Hürriyet 


Geri Dön