19 / 04 / 2024

CNR Emlak Fuarı'nda geri sayım başladı!

CNR Emlak Fuarı'nda geri sayım başladı!

CNR EXPO Genel Müdürü Alkan Usta Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve yeni projelerin yer alacağı CNR Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satın alma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda geri sayım başladı.



CNR EXPO Genel Müdürü Alkan Usta Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve yeni projelerin yer alacağı CNR Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satın alma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda geri sayım başladı. CNR EXPO Yeşilköy'de bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilecek fuar, Türkiye ve yakın coğrafyanın konut, iş yeri, alışveriş merkezi yatırımcıları ile katılımcı firmalarını buluşturacak. Farklı bütçelere uygun konut ve iş yerlerinin sergileneceği fuarda tüketiciler ve yatırımcılar, avantajlardan yararlanabilecek. 200 projenin görülebileceği fuarda, bankalardan en uygun koşullarda krediler de bulunabilecek. 


4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında düzenlenecek CNR Emlak 2015 Fuarı'na, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük yatırımcı ve alıcı gruplar damga vuracak. Suudi Arabistan. Kuveyt, Katar, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün, Azerbaycan İran, Irak, Rusya, Yunanistan ve Umman gibi pek çok Ortadoğu, Körfez, Balkan ülkeleri ve Rusya'dan gelecek yatırımcı ve alıcılar sektörün önde gelen projelerini bir arada görme şansı yakalayacak. Afganistan da CNR Emlak 2015 Fuarı'na 80 kişilik alım heyetiyle katılarak, Türkiye'de yatırım yapmanın yollarını arayacak. 


Dünya


cnremlakfuari.com


Geri Dön