28 / 03 / 2024

CNR Expo 2016 Fuarı 17 Kasım'da gerçekleşecek!

CNR Expo 2016 Fuarı 17 Kasım'da gerçekleşecek!

CNR Emlak - 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı fuarı tanıtım faaliyetleri tüm hızıyla devam ediyor. CNR Emlak Fuarı bu yıl 17-20 Kasım 2016 tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek.



17-20 Kasım 2016 tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi'nde Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul geliştirme ve müteahhitlik şirketlerini, konut ve işyeri satın almak ve kiralamak isteyenler ile finans kuruluşlarını, kamu kurumları ile hizmet sağlayıcıları aynı çatı altında buluşturacak CNR Emlak - 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı fuarı tanıtım faaliyetleri tüm hızıyla devam ediyor.

 

CNR EMLAK Fuarının önemi ve katkısı BLOOMBERG HT "Emlak Analiz" Programında konuşuldu.

 

CNR EMLAK 2016 Fuarı ve eş zamanlı olarak düzenlenecek olan yerli ve yabancı yatırımcıları, fon yöneticileri, değerlendirme kuruluşları ve sektör profesyonellerinin konuşmacı olarak yer alacağı İstanbul Gayrimenkul Zirvesi, Ali Çağatay ile Dalfin Finansal ve Kurumsal Çözümler Ortağı Mustafa Aşkın'ın sektörün önde gelen isimlerini konuk ettiği "Emlak Analiz" programının konusu oldu.


TUREP "Turkish Real Estate Projects", kurucusu ve başkanı Sn.Ender ERİM'in konuk olduğu programda, Türkiye'deki uluslararası statüye sahip tek emlak fuarı olan CNR Emlak fuarının ve bu sene ilki gerçekleştirilecek olan uluslararası zirvenin emlak sektörünün gelişmesinde ve dolaylı yoldan Türkiye'nin milli tanıtımına katkısı üzerinde durulurken, uluslararası yatırımcıların Türkiye'ye olan ilgisinin arttığı ve bunun olumlu sonuçlarının 17-20 Kasım'daki CNR Emlak fuarında görüleceğinin altı çizildi.

 

Fuarcılık sektöründe 31 yıllık deneyim ve uzmanlığına sahip CNR Holding, Türkiye'de sektörün uluslararası nitelikteki tek buluşma platformu CNR Emlak Fuarı'nın ulusal ve uluslararası tanıtım çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir.


Geri Dön