07 / 05 / 2024

Çocuklar Duymasın'da inşaat sektörü açıklamaları!

Çocuklar Duymasın'da inşaat sektörü açıklamaları!

Çocuklar Duymasın'ın 23 Temmuz'da yayınlanan bölümünde Tamer Karadağlı'nın canlandırdığı “Haluk” karakteri, hafriyat kamyonlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, yapımcının özür dilemesi gerektiğini belirtti.



Çocuklar Duymasın'da 23 Temmuz'da yayınlanan bölümünde Tamer Karadağlı'nın canlandırdığı “Haluk” karakteri, hafriyat kamyonlarıyla ilgili konuştu.


CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, karakterin söylediği “O kamyonlar olmasa sen öyle evlerde oturabilir misin ha! Alttan ısıtma, üstten soğutma olsun, yok depreme dayanıklı olsun. Eski evleri yıkalım, yenilerini yapalım. O olsun, bu olsun ama hafriyat kamyonları olmasın. O hafriyat kamyonları olmadan kentsel dönüşüm nasıl olacak? İnşaat sektörü ne olacak? İnşaat sektörü durursa kaç aile işsiz kalacak biliyor musunuz? O hafriyat kamyonlarının şoförleri de meraklı değil sizin o sosyetik sokaklarınızda, dar sokaklarda direksiyon sallamaya. Ama mecburlar. Ekmek parası peşinde koşuyorlar'' ifadelerinden dolayı yapımcıdan özür bekledi.




Sözcü


Geri Dön