20 / 04 / 2024

Çocuklar Gülsün Diye Derneği Uşak'ta anaokulu açtı!

Çocuklar Gülsün Diye Derneği Uşak'ta anaokulu açtı!

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, yeni yıla yeni bir anaokulunun açılışıyla başladı. Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 31’inci anaokulunu Uşak’ın Sivaslı ilçesinde açtı.



Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, yeni yıla yeni bir anaokulunun açılışıyla başladı. Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 31’inci anaokulunu Uşak’ın Sivaslı ilçesinde açtı. Ergen, “Çocuklarımızın yüzlerinde gördüğümüz o mutluluk ifadesi, gelecekteki çalışmalarımız için de büyük bir motivasyon kaynağı olacak” dedi.


Vatan


Haber Hürriyet'te bu şekilde yer aldı;



2010 yılında sanatçı Gülben Ergen öncülüğünde başlatılan 'Çocuklar Gülsün Diye' kampanyasının devamı olarak kurulan 'Çocuklar Gülsün Diye Derneği' Türkiye'nin çeşitli illerinde anaokulu açmaya devam ediyor.


Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği önceki gün 31. anaokulu Uştak'ta açtı. 


Başta; Manisa Soma, olmak üzere Türkiye'nin çeşitli illerinde şimdiye kadar 31 okul açan 'Çocuklar Gülsün Diye Derneği' çocukları okul öncesi eğitime hazırlıyor.


Okul açılışlarına bizzat katılan Gülben Ergen gittiği her bölgede yaşadıklarını sosyal medyadan takipçileriyle paylaşıyor.


Faaliyetlerini yardım sevenlerin desteğiyle sürdüren dernek şimdiye kadar binlerce çocuğun eğitimine katkı sağladı.2010 yılında sanatçı Gülben Ergen öncülüğünde başlatılan 'Çocuklar Gülsün Diye' kampanyasının devamı olarak kurulan 'Çocuklar Gülsün Diye Derneği' Türkiye'nin çeşitli illerinde anaokulu açmaya devam ediyor.


Hürriyet 


Geri Dön