25 / 04 / 2024

Coldwell Banker, 2015 yılı ödüllerini açıkladı!

Coldwell Banker, 2015 yılı ödüllerini açıkladı!

Coldwell Banker Artemis, dört bin ofis orasında dünya birinciliğini elde ederek Uluslararası Küre Ödülü'nü Bodrum'a getirdi. Artemis Türkiye'nin de gururu oldu.




Dünyanın en büyük gayrimenkul şirketi olan Coldwell Banker, 2015 yılı ödüllerini açıkladı. Türkiye'de 102, dünyada 4 bin ofisi olan Coldwell Banker'in en iyi ofisi Bodrum'dan çıktı. Bodrum ofisi Coldwell Banker Artemis; en çok iş, en iyi reklam, en iyi inovasyon, en çok müşteri memnuniyeti, en çok yatırımcı çekme, en iyi kurumsal çalışma, en fazla eğitim ve en hızlı büyüme kategorilerinde birinci olarak "Uluslararası Küre ödülü"nü kazandı. 

Coldwell Banker Artemis'in 8 çalışanı da dünyadaki 100 bin gayrimenkul danışmanı arasında kendi kategorilerinde ilk 100'e girmeyi başardı. 


MUTLU MÜŞTERİLER 


Coldwell Banker Bodrum Ofis Lideri Metin Sığırtmaç, Türkiye birinciliği ödülünü Antalya'da düzenlenen törenle aldı. 

15 AY BİRİNCİ SEÇİLDİK 

Gayrimenkul danışmanları arasından 'şampiyon' olarak çağrılan Sığırtmaç, "20152016 yılında üst üste 15 ay Türkiye birincisi olduk. 

Bodrum'daki başarımızı Türkiye'de ve dünyada sürdürmeye devam edeceğiz. 

Hizmet kalitemizden ödün vermeden mutlu müşteriler yaratmayı sürdüreceğiz dedi. 



HaberTürk Egeli



Haber PR Ajansı'nda şöyle yer aldı



Dünya’nın en büyük gayrimenkul şirketi olan Coldwell Banker 2015 yılı ödüllerini açıkladı.


Her alanda en iyi ofis ödülü olan “Uluslararası Küre Ödülü” bu yıl Bodrum’da

Yıllardır Türkiye’de ödüle doymayan Coldwell Banker Artemis 2015 yılı sonuçları ile başarılarını uluslararası arenaya taşıyarak “Uluslar arası Küre Ödülü’’ nü  Bodrum’a kazandırdı.


2015 yılının Türkiye geneli ödülleri, Coldwell Banker Türkiye tarafından görkemli bir gala gecesi ile Antalya’da verildi.


 2015 yılının Türkiye şampiyonu Coldwell Baker Artemis oldu.  

CB Artemis Gayrimenkul danışmanlarından 8 kişi Uluslararası Club ödülleri kategorisine girmeye hak kazandı. Türkiye Şampiyonu Artemis Coldwell Banker Avrupa kongresine davet edildi. 


Dubai de gerçekleştirilen Uluslar arası Gen Blue Avrupa kongresinde Coldwell banker Global ‘in başkanı tarafından bizzat ödülünü alan Artemis Ofis lideri Metin Sığırtmaç bir konuşma yaptı:


Bir çok kategoride kurumsal gayrimenkul işinde pek çok çalışma yaparak hem gayrimenkul sektörüne hizmet ettik, hem de Bodrum ve Türkiye’yi Uluslarası arenada en iyi şekilde temsil ettik. Bodrum Yarımada’sı hem Türkiye’nin hem de Dünya’nın gözbebeği olmalıdır. Diyerek sözlerine şöyle devam eden Metin Sığırtmaç sektörde hedeflerinin müşteri memnuniyeti üzerine konumlandırıldığını ve bunun yolunun eğitimden geçtiğini, eğitimli ve sistemli profesyoneller ile hizmet vermeye devam edeceklerini , bu sebeplede sektörde daima lider olacaklarını ifade etti. Coldwell Banker’in Uluslar arası gücünden fayda sağlayarak Türkiye’de sektöre pek çok yeniliği getirmeye devam edeceklerini belirterek Coldwell Banker Türkiye direktörü Gökhan Taş’ın sektörden gelmesinin de avantajlarını yaşıyoruz.  

Güçlü teknoloji altyapımız ile eğitimli ve donanımlı profesyonel gayrimenkul danışmanlarımız gayrimenkul sektörü hizmetini en iyi şekilde yapmaktadır., yapmaya da devam edecektir. Bu ödül Bodrum’a ve gayrimenkul sektörüne hayırlı olsun. Bütün iş arkadaşlarıma ve meslektaşlarıma teşekkür ederim. Coldwell Banker Artemis olarak 2015-2016 yılında üst üste 15 ay Türkiye 1.si olduk. Bu başarımızı kurumumuzun tüm olanaklarını kullanıp, takip eden, geliştiren ve uygulayan bir markanın temsilcisi olarak Bodrum’daki başarımızı Türkiye ve Dünya’da sürdürmeye devam edeceğiz. Hizmet kalitemizden ödün vermeden mutlu müşteriler yaratmaya devam edeceğiz," dedi. 


Gayrimenkul piyasalarında söylentinin aksine bir daralmanın olmadığını, pekçok yerli ve yabancı yatırımcının hala yatırım yapmak için arayışta olduğunu , bunun gerçekleşmesi için profesyonellerin artmasının gerekliliğine deyindi. 


PR


Geri Dön