24 / 04 / 2024

Coldwell Banker'ın Kuşadası'ndaki Platin Ofisi açıldı!

Coldwell Banker'ın Kuşadası'ndaki Platin Ofisi açıldı!

Coldwell Banker, Türkiye'de büyüyor. Kuşadası'nda Turgut Özal Bulvarı'nda hizmete giren 'Platin Ofisi'nin açılış töreni, Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy ve Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan da katıldı...




Dünyanın ilk ve en köklü gayrimenkul şirketi Coldwell Bankerin Kuşadasındaki 'Platin Ofisi', düzenlenen açılış töreni ile hizmete başladı. Dünyada 6 kıtada, 51 ülkede, 3 bin ofisi ve 100 bin danışmanı ile hizmet veren ve yaklaşık 250 milyar dolara yakın sattığı mülk değeri ve 6 milyar dolara yakın hizmet bedeli geliri olan Coldwell Banker, Türkiye'de büyüyor. Kuşadası'nda Turgut Özal Bulvarı'nda hizmete giren 'Platin Ofisi'nin açılış töreni, Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Kuşadası Ticaret Odası Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Coldwell Banker Türkiye Ülke Direktörü Dr. Gökhan Taş ile Coldvvell Banker yöneticileri ve seçkin davetlilerin katılımıyla gerçekleşti. 

Coldvvell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. 

Gökhan Taş, açılışta yaptığı konuşmada: "Coldvvell Banker olarak Kuşadası'nda 'Platin Ofisitnizi açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ticari gayrimenkul, lüks gayrimenkul, proje pazarlama ve konut gayrimenkul danışmanlığında en iyi hizmeti sunan şirketimiz, sektöründe her zaman prestijin, gücün ve yeniliğin öncüsü olmuştur. Türkiye/de bir yıl gibi kısa bir sürede hızla büyüyerek ve yaygınlaşarak 15 ilde 53 ofise ulaştık. Hedefimiz 2016 sonunda 250 ofis ile 2500 gayrimenkul danışmanına ulaşmak. Şu andaki büyüme hızımıza baktığımızda hedeflerimize çok daha önce ulaşacağımızı görüyoruz. 

Coldvvell Banker Kuşadası Platin Ofisi'mizin başarılı çalışmalara imza atacağına ve Türkiye'deki büyüme hedeflerimize ulaşmamıza büyük katkı sağlayacaklarına yürekten inanıyorum" dedi. 



Tünaydın


Geri Dön