26 / 04 / 2024

Coldwell Banker Türkiye'nin Franchise Satış Müdürü Ayhan Kaya oldu!

Coldwell Banker Türkiye'nin Franchise Satış Müdürü Ayhan Kaya oldu!

Çukurova Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü’nden mezun olduktan sonra iş hayatına Astel Kâğıtçılık A.Ş Kalite Bölümü’nde yönetici olarak başlayan Ayhan Kaya Coldwell Banker Türkiye'nin Franchise Satış Müdürü oldu...



Çukurova Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü’nden mezun olduktan sonra iş hayatına Astel Kâğıtçılık A.Ş Kalite Bölümü’nde yönetici olarak başlayan Ayhan Kaya,  Deva Holding’de mümessillik ve Bölge Yöneticiliği ve ardından Fako İlaç Şirketi’nde Batı Karadeniz Bölge Müdürlüğü görevlerini yürütmüştür.

 

2002 yılında kendi işini kurmak üzere profesyonel hayata bir süre ara vererek “araç takip sistemleri” üzerinde çalışmıştır.

 

Profesyonel hayata geri yeniden dönüş yapan Ayhan Kaya, 2003 – 2007 yılları arasında, Kargo ve Taşımacılık,  Dermo kozmetik,  GSM gibi sektörlerde,  Satış ve Pazarlama Müdürlüğü pozisyonlarında görev almıştır.

 

2007 - Eylül 2013 yılına kadar da gayrimenkul sektöründe hizmet veren Re/Max Türkiye’de Franchise Satış Yöneticisi olarak görev alan Kaya, çalıştığı dönem boyunca ilk yıl Dünya dördüncüsü ve son 4 yıl ise dünyada en çok Franchise veren kişi olarak dünya birinciliğini elde etmiş, 200’ün üzerinde franchise vermiştir.

 

19 Nisan 2013 itibariyle Dr. Gökhan Taş ve ekibi tarafından master franchise olarak Türkiye’de çalışmalarına başlayan dünyanın bir numaralı gayrimenkul şirketi Coldwell Banker’da Franchise Satış Müdürü ve Partner olarak göreve başlayan Ayhan Kaya, evli ve bir erkek çocuğu babasıdır.

 

107 yıllık köklü bir geçmişi olan, dünyanın en saygın şirketlerinden birinde çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Ayhan Kaya şöyle konuştu:  Dünyanın bir numaralı gayrimenkul firması olan Coldwell Banker’da  Franchise Satış Müdürü olarak görev almaktan, tecrübeli bir ekiple birlikte çalışmaktan dolayı onur duymamın yanı sıra ve markanın Türkiye’de hak ettiği yere gelmesini sağlamak konusunda büyük sorumluluk hissediyorum. Ayraca geçmişte çok çeşitli sektörlerde çalışmış, üst düzey ilişkiler içerisinde olmam ve global bir markada uzun yıllar franchise satış konusunda elde ettiğim tecrübelerimin Coldwell Banker Türkiye’ye büyük katkı sağladığını düşünüyorum.”

 

 

Türkiye gayrimenkul piyasasına “%100 kazanç paylaşımı” modelini sunarak büyük ses getiren Coldwell Banker Türkiye, 2016 yılının sonunda tüm Türkiye’de konut, lüks konut, proje, kat karşılığı ve ticari gayrimenkul danışmanlığı alanlarında uzmanlaşmış 250 ofis ve 2.500 gayrimenkul danışmanın sayısına ulaşıp, 5 milyar dolar satılan mülk değeri ve 250 milyon dolar komisyon bedeli rakamları ile liderliği hedefliyor.



Geri Dön