17 / 04 / 2024

Coldwell Banker’in en iyi satış yapan temsilcileri Antalya'da bir araya geldi!

Coldwell Banker’in en iyi satış yapan temsilcileri Antalya'da bir araya geldi!

Dünyaca ünlü emlak şirketi Coldwell Banker’in ‘ en iyi satış yapan ’ temsilcileri Belek Calista Luxury Otel ’de ‘Coldwell Banker Kazananlar Kampı’nda bir araya geldi




Dünyaca ünlü emlak şirketi Coldvvell Banker'in 'en iyi satış yapan' temsilcileri Belek Calista Luxury Otel'de 'Coldwell Banker Kazananlar Kampı'nda bir araya geldi Toplam 6 kıta 51 ülkede faaliyet gösteren ve ülkemizde de 6 yıl önce hizmet vermeye başlayan ABD merkezli emlak şirketi Coldwell Banker'in satış temsilcileri Belek'te kampa girdi. Türkiye Başkanlığını Dr. Gökhan Taş'ın yaptığı Coldvvell Banker'ın en fazla satış yapan temsilcilerinin yenildiği 'Coldvvell Banker Kazananlar Kampı'na firmanın Türkiye Başkanı Dr. Gökhan Taş da katıldı. Kampın açılışında konuşan Dr. Gökhan Taş. yaklaşık 6 yıl önce Türkiye'de de faaliyete başlayan Coldvvell Banker'in 9 olan ofis sayısını bir yıl içerisinde 17 ilde 55 ofise çıkardıklarını söyledi. 

Hem eğitim, hem ödül Bıınıı yanı sıra firma içi eğitim çalışmalarına da önem verdiklerini kaydeden Taş. 3 gün sürecek 'Coldwell Banker Kazananlar Kampı'nııı hem eğitim, hem ödül anlamı taşıdığını ifade etti. Taş. kampın bundan sonra her yıl tekrarlanacağını da belirtti. Coldvvell Banker Global Operasyon Başkanı Peter Turtzo ile Coldvvell Banker Previevvs International Gayrimenkul Danışmanı. Lüks Konut Satışında Dünya Birincisi Chris Cortazzo da birer konuşma yaptı. Dünyanın en saygı duyulan lüks konut satış danışmanı Chris Cortazzo, Avrupa ve ABD'deki Gayrimenkul Sektörü ve Türkiye'ye Bakışı'nı katılımcılara aktardı.  Eğitim kampı Cuma günü sona erecek. 


Antalya Gazete Bir


Geri Dön