28 / 03 / 2024

Colorist Şile'de 50 ay vade farksız ödemelerle!

Colorist Şile'de 50 ay vade farksız ödemelerle!

Colorist Şile’de kısa bir süre için 50 ay sıfır faiz imkanı sunulan projede son evler 189 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor..



Colorist Şile projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayın.


Kişiye özel ödeme planı avantajları bulunan Colorist Şile’de kısa bir süre için 50 ay sıfır faiz imkânı da sunuluyor..


Kısa bir süre önce satışa çıkan Türkiye’nin En Kapsamlı Aile Ve Çocuk Konseptli projesi  “Colorist Şile” Şile tutkunlarının yoğun ilgisiyle karşılaşmıştı. Satışa çıktığı günden itibaren projenin %60’ini satan firma müşterilerine yeni bir fırsat daha sunuyor. Kişiye özel ödeme planı avantajları bulunan Colorist Şile’de kısa bir süre için 50 ay sıfır faiz imkânı da sunulmakta. Bankalardan kredi çekmeden, taksit tutarlarınızı bütçenize göre ayarlayabileceğiniz esnek ödeme planları ile yatırım değeri yüksek, huzurlu ve masal tadında bir eviniz olabilir.


Projenin bulunduğu lokasyona 300 metre mesafede yapılacak Devlet Hastanesi ve yapımı tamamlanmak üzere olan Marina, yatırımcıların dikkatini çekiyor. Osman Gazi köprüsü bağlantısı sayesinde Bursa 1,5 saat,  Ankara  2,5 saat ve İzmir’e 3,5 saatte ulaşmak mümkün. Bölgeye yapılan yatırımlar ve stratejik konumu, akıllardaki “Prim yapar mı?” sorusunu da cevaplar nitelikte. 


Colorist Şile de 50 ay vade farksız ödemelerle!


Bir gayrimenkulün değeri en iyi kira getirisi ile ölçülür. Colorist Şile, konumunun avantajları sayesinde 10 yıl içerisinde kendini amorti etmesi ön görülüyor. Zannedildiğinin aksine bölgede Üniversite ve hizmete girecek olan Hastane sayesinde yoğun bir kira talebi bulunmaktadır. 


Doğru Yatırım…

 Uygun Ödeme Planları… 

Huzurla Yaşanacak Bir Proje…


İrtibat:

0 850 532 00 60 

www.coloristsile.com





Geri Dön