19 / 03 / 2024

Colorist Şile'de ön talep toplanıyor!

Colorist Şile'de ön talep toplanıyor!

Firma: CFR Yapı

Proje: Colorist Şile

CFR Yapı, Colorist Şile ile çocuklu aileleri kendi çocukluğundaki hayatı yaşamaya davet ediyor. Bahçe içinde iki katlı evlerde Şile'nin doğasında yer alan Colorist Şile, çocuklarınızı güvenle büyütmenize imkan sağlıyor.



Satış ve pazarlama şirketi olarak uzun yıllar faaliyet gösteren CFR Yapı, konut sektörüne giriyor. “Çocuklar nerede oynasın” sloganıyla yola çıkan CFR Yapı,  Colorist Şile  ile çocuklu aileleri kendi çocukluğundaki hayatı yaşamaya davet ediyor. Bahçe içinde iki katlı evlerde Şile'nin doğasında yer alan Colorist Şile, çocuklarınızı güvenle büyütmenize imkan sağlıyor.


Uzun yıllar inşaat firmalarının projelerini satan ekipleri yetiştiren CFR Yapı, emlak sektöründeki deneyimini Colorist Şile'yle hayata geçiriyor. Çocuk ve çocuklu aileleri hedefleyen CFR Yapı, Colorist Şile'yi adını verdiği Şile'de inşa ediyor. 18 dönüm brüt alan üzerine konumlandırılan Colorist Şile, 102 konuttan oluşuyor. İki etap halinde yapılması planlanan projenin yatırım bedeli ilk etap için 20 milyon lira, ikinci etap için ise 38 milyon liraya mal olması bekleniyor.


Colorist Şile'nin en büyük özelliklerinden biri de kendine ait bir sahilinin olması. 15 yıllığına bir köy derneğinden kiralanan kumsal, yaklaşık 800 metrekareden oluşuyor. Tesiste siteye özel bir de cafe olacak ve bu alana dışarıdan kimse alınmayacak. 


CFR Yapı’nn konumlandırdığı evler iki katlı. Bahçe katındaki evler kendi içinde dubleks evlerden oluşuyor. Konutların alt katları 2+1 ve 3+1 dubleks loft daireler olup, tavan yüksekliği 5 metreyi buluyor. Üst kattaki evler ise tek kat teraslı, 1+1 ya da 2+1 şeklinde inşa ediliyor. Tüm evlerin bahçe ve verandası olup, ayrıca her evin kendine ait 5 metrekarelik hobi bahçesi bulunuyor.


Hedef kitle çocuklu aileler

3 Mayıs'ta ön talep toplamaya başladıklarını belirten  CFR Yapı  Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan, hedef kitlelerinin çocuklu aileler olduğunu belirtti. “Çocuklar nerede oynasın” sloganıyla yola çıktıklarını anlatan İnan, “İyi otellere hizmet veren bir catering firmasıyla anlaştık. Belirli periyotlarda yapacağımız barbekü partisiyle ailelere ve çocuklara Colorist Şile'yi tanıtmak istiyoruz. Colorist Şile, bizim çocukluğumuzdaki gibi bir yaşamı, site ortamında kendi çocuklarımıza sunuyor” dedi. 


Profesyonel, spor akademisi ve pedagojik formasyon eğitimi almış eğitmenlerin her yaş grubundaki çocuklarla ilgilendiğini vurgulayan İnan, yatırımcı ailelerin çocuklarını izlerken kendi çocukluklarına geri döneceklerini ifade ediyor.


24 saat güvenliğin yer aldığı Colorist Şile'de çocuklarınızı bırakın, oynasın diyen İnan, “Çocuklar oynasın, zıplasın hatta bırakın düşsün” dedi. İnan, sözlerine şöyle devam etti: “Projemizde pek çok oyun alanı var. En ilgi çekici olanı ise kamp çadırları. Çocuklar çadırda arkadaşıyla kamp hayatı yaşarken, aileler evinde oturuyor olabilecek. Mesela çocuğunuz cumartesi geceleri çadırda arkadaşlarıyla konaklayabilecek. Anne babalar bilecek ki, çocukları güvenli sitelerinde özel eğitmenler tarafından korunuyor."


Colorist Şile’de çocukların sınırsız eğlence ile mutlu bir çocukluk yaşayacağını söyleyen İnan, projenin en göze çarpan özelliğinin doğum günlerinin yapılacağı özel bir mekanın olduğunu belirtti. Fantastik Masal Şatosu’nun tüm çocukları doğum günlerinde hayal dünyasında gezindireceğini anlatan İnan, “Projemizde atlı karınca, macera treni, ahşap evler ve profesyonel yaz okulları ile tüm çocuklarınız her gün mutlu olacak” dedi. 

 


Web: www.coloristsile.com



Bu haber Yeni Yüzyıl'da şöyle yer aldı:


Cfr Yapı, Colorist Şile projesiyle konut sektörüne giriş yapıyor. "Çocuklar nerede oynasın" sloganıyla yola çıkan CFR Yapı, Colorist Şile ile çocuklu aileleri kendi çocukluğundaki hayatı yaşamaya davet ediyor. Bahçe içinde iki katlı evlerde Şile'nin doğasında yer alan Colorist Şile, 18 dönüm brüt alan üzerinde 102 konuttan oluşuyor. 3 Mayıs'ta ön talep toplamaya başladıklarını belirten CFR Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan, "Projenin ilk etapta 20 milyon lira, ikinci etap için ise 38 milyon liraya mal olması bekleniyor" dedi. 



Yeni Yüzyıl



Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Satış ve pazarlama şirketi olarak uzun yıllar faaliyet gösteren CFR Yapı, konut sektörüne giriyor. "Çocuklar nerede oynasın" sloganıyla yola çıkan CFRYapı, Colorist Şile ile çocuklu aileleri kendi çocukluğundaki hayatı yaşamaya davet ediyor. İçinde iki katlı evlerde Şile'nin doğasında yer alan Colorist Şile, 102 konuttan oluşuyor. 3 Mayıs'ta ön talep toplamaya başladıklarını belirten CFR Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan hedef kitlelerinin çocuklu aileler olduğunu belirtti. iki etap halinde yapılması planlanan projenin yatırım bedeli 58 milyon lira. 


Dünya




Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


CFR Yapı, Colorist Şile projesiyle konut sektörüne giriyor. Colorist Şile, 102 konuttan oluşuyor. Colorist Şile'nin kendine ait bir sahili de olacak. 


Vatan


projeye sor



Geri Dön