25 / 04 / 2024

Colorist Şile’de yaza özel son daireler!

Colorist Şile’de yaza özel son daireler!

Firma: CFR Yapı

Proje: Colorist Şile

İstanbul Şile’de hayata geçen ve yatırımcısından kısa sürede büyük ilgi gören Colorist Şile’nin yaza özel son dairelerinin satışı %0 Faiz ve 60 Ay vade imkanıyla devam ediyor.



CFR Yapı tarafından Mayıs 2016’da İstanbul Şile’de satışa sunulan  Colorist Şile  kısa sürede yoğun ilgi görmüş, farklı konsepti, mimari özellikleri ve ilk kez bir konut projesinde uygulanacak olan sosyal donatı alanlarıyla yatırımcısının dikkatini çekmişti. Mimari projesinin patent haklarını da alarak sıradan bir konut projesi olmaktan çıkan Colorist Şile, özellikle çocuklu ailelere özel geliştirdiği konseptiyle farklılaşan yaşam alanları sunuyor. 


İnşaat sektöründe uzun yıllardır satış ve pazarlama alanında faaliyet gösteren CFR Yapı’nın ilk konut projesi olan Colorist Şile’de yaza özel son dairelerin satışı %0 faiz ve 60 ay vade imkanıyla devam ediyor. Yatırımcılara karlı bir yatırım olanağı sunan Colorist Şile, 92 konuttan meydana geliyor ve Haziran 2018'te teslim edilmesi planlanıyor.


Zengin Sosyal Donatı ve Oyun Alanları

Yaklaşık 16 dönüm arazi üzerine kurulan Colorist Şile’nin %80’i yeşil alandan oluşuyor. 6 dönümü oyun alanlarına ayrılan projede tüm eğitim ve oyunlar aidatın içinde yer alıyor. Çocuklara özel birçok alanı bulunan projenin en ilgi çekici oyun alanını ise kamp çadırları oluşturuyor. Çocuklar çadırda arkadaşlarıyla kamp hayatı yaşarken, aileler evinde oturabiliyor, çocuklarını cumartesi geceleri çadırda arkadaşlarıyla konaklayabilmesine gönül rahatlığıyla izin verebiliyor. Çocuklar, güvenli sitelerinde özel eğitmenler tarafından korunuyor, spor akademisi ve pedagojik formasyon eğitimi almış profesyonel eğitmenler her yaş grubundaki çocukların eğitimine katkıda bulunuyor.


Colorist Şile’deki evlerin hepsinin bahçesi ve verandası bulunuyor. Her ev kendine ait beş metrekarelik hobi bahçesine sahipken ayrıca kendine özel plajının olmasıyla da dikkat çekiyor. 


Lokasyon

İstanbul'un en yeşil tatil yöresi Şile’de yer alan Colorist Şile, ihalesi yapılan devlet hastanesine 300 metre, 7 bin öğrenci kapasiteli Işık Üniversitesi kampüsüne ise 500 metre uzaklıkta konumlanıyor. Projenin yakınında yer alan marinanın ise bölgenin cazibesini daha da arttırması bekleniyor. Colorist Şile'nin yakınından ayrıca Osman Gazi Köprüsü bağlantı yolu geçiyor, böylece projeye İstanbul dışında Bursa ve Kocaeli'den de rahatlıkla ulaşım sağlanıyor. 


http://www.coloristsile.com/



projeye sor



Geri Dön