19 / 03 / 2024

Colorist Şile’de yüzde 30 peşinatla! 175 bin TL'ye!

Colorist Şile’de yüzde 30 peşinatla! 175 bin TL'ye!

Firma: CFR Yapı

Proje: Colorist Şile

Evlerin teslim tarihinin Haziran 2018 olarak belirlenen Colorist Şile’de inşaat çalışmaları devam ediyor. İki etap halinde inşa edilecek olan projenin ilk etabına 20 milyon lira, ikinci etabına ise 38 milyon lira yatırım yapılacak.



Colorist Şile hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Emlak sektörüne yeni bir soluk getiren CFR Yapı’nın ilk projesi olan Colorist Şile’de konutların yüzde 40’ı sahiplerini buldu. Kısa bir süre önce satışa çıkan Colorist Şile, çocuklu ailelerin tüm dikkatlerini üzerine çekti. Colorist Şile’nin ilk duyulduğu andan itibaren büyük merak uyandırdığını söyleyen  CFR Yapı  Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan, 10 gün gibi kısa bir süre içinde projelerinin yüzde 40’ının satılmasının gurur verici olduğunu belirtti. 



Gayrimenkul sektörünün yeni yüzlerinden CFR Yapı, çocuklara yönelik geliştirdiği  Colorist Şile  ile emlak sektörüne yeni bir soluk getirdi. Projesinin yüzde 60’ını çocuk alanlarına ayıran Colorist Şile, satışa çıktığı ilk günden itibaren çocuklu ailelerin yeni merkezi oldu. Kısa bir süre önce yatırımcısının karşısına çıkan Colorist Şile’de evlerin yüzde 40’ı satıldı.   

İnşaat firmalarının projelerini satan ekipleri yetiştiren CFR Yapı, sektördeki deneyimini Colorist Şile'yle hayata geçirdi. İnşaat sektöründe gösterdiği başarısını emlak sektörüne de taşıyan CFR Yapı,  Colorist Şile  ile sektörde bir ilke imza attı. 



Colorist Şile’nin ilk duyulduğu andan itibaren büyük merak uyandırdığını söyleyen  CFR Yapı  Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan, 10 gün gibi kısa bir süre içinde projelerinin yüzde 40’ının satıldığını belirtti. Satışların çok iyi gitmesine şaşmamak gerektiğini kaydeden İnan, “Türkiye’de ilk kez, çocuklara yönelik bu tarzda büyük bir proje gerçekleştiriliyor. Pekçok projede çocuk alanlarına yer veriliyor ancak çocukların hayal dünyasını gerçekleştiren bu tip projeyle ilk kez karşılaşılıyor. Böyle bir projeye Colorist Şile ile imza atmış olmaktan dolayı gurur duyuyoruz” dedi. 


Evlerin teslim tarihi Haziran 2018

Evlerin teslim tarihinin Haziran 2018 olarak belirlenen Colorist Şile’de inşaat çalışmaları devam ediyor. İki etap halinde inşa edilecek olan projenin ilk etabına 20 milyon lira, ikinci etabına ise 38 milyon lira yatırım yapılacak. Colorist Şile'de 1+1 daireler 175 bin TL, 2+1 daireler 270 bin TL, 3+1 daireler ise 350 bin liradan başlıyor. CFR Yapı, Colorist Şile için 40 aya kadar vade imkanı sunuyor. Yüzde 30 peşinatla ev sahibi olma fırsatı sağlayan CFR Yapı, peşin satışlarda ise yüzde 10 indirim uyguluyor.  



Hedef kitle çocuklu aileler

“Çocuklar nerde oynasın” sloganıyla yola çıkan CFR Yapı, Colorist Şile ile çocuklu aileleri hedefliyor. Profesyonel, spor akademisi ve pedagojik formasyon eğitimi almış eğitmenler her yaş grubundaki çocuklarla ilgilenerek, çocukların ruhsal ve fiziksel gelişimine katkıda bulunuyor. Çocuklar güven içinde çocukluklarını yaşarken, eğitmenler tarafından da kişisel gelişimine katkı sağlanıyor. 


Bütün çocuklar mutlu

Colorist Şile'de pek çok oyun alanı bulunuyor. Ancak en ilgi çekici olanını kamp çadırları oluşturuyor. Güven içinde ailelerinden bağımsız hareket edebilen çocuklar, arkadaşlarıyla çadırlarında kamp hayatı yaşayabiliyor. Heyecanı ve eğlenceyi en üst düzeyde yaşayan çocukların aileleri ise evlerinin keyfini çıkarıyor. 


Colorist Şile’de çocukların sınırsız eğlence ile mutlu bir çocukluk yaşayacağını söyleyen Cafer İnan, projenin en göze çarpan özelliğinin ise doğum günlerinin yapılacağı özel bir mekanın olduğunu belirtti. Fantastik masal şatosunun tüm çocukları doğum günlerinde hayal dünyasında gezindireceğini anlatan İnan, “Projemizde atlıkarınca, macera treni, ahşap evler ve profesyonel yaz okulları ile tüm çocuklarınız her gün mutlu olacak” diye konuştu. 


Colorist Şile’de yüzde 30 peşinatla! 175 bin TL ye!

Her evin hobi bahçesi ve verandası var

Özlenen komşuluk ilişkilerini yaşatmak ve çocuklara dopdolu bir çocukluk sunmak üzere planlanan proje, 90 konuttan oluşacak şekilde konumlandırıldı. Bahçe katındaki evler kendi içinde dubleks evlerden oluşuyor. Bahçe katları 2+1 ve 3+1 dubleks loft daireler olup, üst kattaki evler ise tek kat teraslı, 1+1 ya da 2+1 şeklinde inşa ediliyor. Tüm evlerin 5 metrekarelik hobi bahçesi ve verandası bulunuyor.


Üst düzey güvenlik

Oyun alanı ve sitenin keskin noktalarda konumlandırılan güvenlik sistemi Colorist Şile'yi 24 saat koruyor olacak. Sitedeki tüm alanlar çocukların güvenliği düşünülerek planlandı. Örneğin inşa edilecek gölet hafif şalelerle, tren ve yürüyüş yolu ise düz olarak konumlandırılacak. Böylelikle, süs göletlerinden ve site içinde hareket kabiliyetini sağlayacak trenlerden çocuklar zarar görmeyecek. Colorist Şile'de evlerin köşelerinin keskinliğinden tutun da ağaç ve oyun evlerinin her türlü tehlikelerine karşı çocukların güvenliği düşünülerek projelendirildi. Proje aşamasında konusunda uzman ekiplerden yardım alındı. 


Yine projede havuz derinlikleri 1,40 ile 1,50 ortalamasında yapıldı. Havuzun tam ortasına bir adacık konumlandırıldı. Dolayısıyla küçük çocukların kaza riski de önlenmiş oldu. Ayrıca yürüyüş alanlarında hiç kimse arabasını hareket ettiremeyecek. Böylelikle tüm çocuklar ailelerinden bağımsız, doyasıya çocukluklarını güven içinde istediği gibi yaşayabilecek. 



08505320060                                       

www.coloristsile.com



projeye sor



Geri Dön