23 / 04 / 2024

Colorist'te 140 bin TL'ye! Teslimler bir ay sonra!

Colorist'te 140 bin TL'ye! Teslimler bir ay sonra!

Terasında yazlık sinema keyfi sunan Colorist'te yaşam 1 ay sonra başlıyor



Gül-Şahin İnşaat ortaklığı ile Mimaroba'da gerçekleştirilen 'Colorist' projesi 1 ay sonra teslim ediliyor. Çatı terasında havuzdan sinemaya pek çok sosyal alana yer verilen mimarisiyle dikkat çeken ve yüzde 40'ı satılan projede fiyatlar 140 bin liradan başlıyor. 
 
Gül-Şahin İnşaat işbirliğiyle İstanbul'un denize kıyısı olan yeni yerleşim merkezlerinden Büyükçekmece Mimaroba'da inşa edilen Colorist projesinde yaşam 1 ay sonra başlıyor. 150 konuttan oluşan projede halen 100 dairenin satışı ise sürüyor. 1+1'den 3+1'e kadar değişen seçeneklerde yer alan dairelerin 140 bin ile 300 bin TL arasında satıldığı proje, terasında yazlık sinemadan havuza, spor, eğlence, dinlenme ve sosyal faaliyet alanlarına yer verilecek olmasıyla dikkat çekiyor. 8 bin 100 m2 arazi üzerine 24 bin 800 m2 kullanım alanına sahip olarak inşa edilen projede 13 home ofis ve 27 mağazanın da olması planlanıyor.
 
Geniş sosyal alanlar var
 
Sosyal tesisi açık ve kapalı olarak hizmet verecek projede sosyal tesisin açık bölümü için çatı terasından da yararlanılacak. Bu bölümde mini golf sahası, açık havuz, vitamin bar, satranç alanı ve yazlık sinema, dinlenme alanları ve çocuk parkları yer alacak. Projenin bahçesinde ise, yeşil alanlar, terastakinin benzeri dinlenme alanları, çocuk oyun parkları, süs havuzları ve yürüyüş parkurları bulunacak. Kapalı bölümde ise, Türk hamamı, sauna, buhar odası, masaj odası, fitness center, soyunma odaları, café-restoran ve oyun salonları ile yaşayanların tüm sosyal ihtiyaçlarını karşılamak üzere her şey düşünüldü.
 
3 yeni proje devreye girdi
 
Bugüne kadar Pelican Hill, Metroport, Bakırköy AVM, Rosemarine, Yeşilköy Konakları gibi projelere imza atan Gül İnşaat, bu yıl 3 yeni projeyi de uygulamaya soktu. Şirketin ilk projesi ise Güneşli'de 300 konut ve 90 mağazadan oluşan Güneşli Park... 8 restoran, 2000 m2 hipermarket, 2300 m2 teknomarket ve 2700 m2 spor merkezinin de yer aldığı projede 60 m2'den 180 m2'ye oluşan konut kulelerinin en üstünde dubleks daireler tasarlanıyor. Haramidere'de E5'in tam kenarında TEM otoyoluna sadece 5 km mesafede inşa edilen 160 oto galerisinin bulunacağı Otoport ise Gül İnşaat'ın ikinci yeni projesi. Şirket bu projeyle ikinci el ve sıfır otomobil satıcılarını kaliteli ve şık bir alışveriş merkezinde biraraya toplamayı hedefliyor.
Bahçeşehir 14 dönümlük bir arsada mağaza, home ofis ve dairelerden oluşan Loca İstanbul projesini de başlatan Gül İnşaat, her türlü sosyal alanın bulunduğu, tüm dairelerde ankastre bulaşık makinesi; ocak, fırın ve aspiratörün montajı yapılmış olarak teslim edileceği projede 90.m2 ile 320 m2 arasında değişen daireleri 180 bin dolar ile 730 bin dolar arasında satacak.   
 
Colorist'in dış cephesi rengarenk tasarlandı
 
Dış cephesi rengarenk tasarlanan Colorist, E5 karayoluna 100 metre uzaklıkta ve yol üzerinde konumlanıyor. Atatürk Havalimanı'na 20 dakika mesafede bulunan Colorist'in yakınında Beykent Üniversitesi, alışveriş merkezleri ve çok sayıda eğitim kurumu bulunuyor. Güvenliğin özel eğitimli çalışanlar ve kamera sistemi ile sağlanacağı Colorist'te 24 saat güvenlik olacak. Radye -jenarel temel (plak temel)  ile son deprem yönetmeliğine göre inşa edilen Colorist'te otopark problemi de yaşanmayacak. Yerin altında ve konut erişimine uygun olarak kurgulanan otoparkların mağaza önlerinde cepleri de bulunuyor. 
www.gul-insaat.com
0212 864 02 90
Vatan Emlak


Geri Dön