19 / 04 / 2024

Çömlekçi kentsel dönüşüm toplantısı yarın!

Çömlekçi kentsel dönüşüm toplantısı yarın!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ’nin ortaklaşa yürüttükleri Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kamulaştırmalara başlanacak olan ikinci etap için hak sahiplerine yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecek.




Çömlekçi 2. etap kentsel yenileme projesi için hak sahipleri ile bilgilendirme toplantısı yapılacak

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ’nin ortaklaşa yürüttükleri Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kamulaştırmalara başlanacak olan ikinci etap için hak sahiplerine yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecek. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi yetkililerince düzenlenecek bilgilendirme toplantısı yarın saat 14:00’da Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda icra edilecek.


Çömlekçi’de birinci etap olarak 22,5 dönümlük alanda dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan tarafından imzalanan protokol ile 23 dönümlük alanda daha kentsel dönüşüm yapılması karara bağlanmıştı.



Trabzon Büyükşehir Belediyesi


Haber Karadeniz Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklasa yürüttüğü Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi ikinci etap için hak sahiplerine yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecek.


Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi yetkililerince düzenlenecek bilgilendirme toplantısının, 5 Şubat Cuma günü saat 14.00'de gerçekleştirileceği belirtildi. 


Açıklamada, "Çömlekçi'de birinci etap olarak 22,5 dönümlük alanda dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve  TOKİ  Başkanı Mehmet Ergün Turan tarafından imzalanan protokol ile 23 dönümlük alanda daha kentsel dönüşüm yapılması karara bağlanmıştı" ifadesine yer verildi. 


Karadeniz


Haber Anayurt Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yürüttükleri Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kamulaştırmalara başlanacak olan ikinci etap için hak sahiplerine yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecek . Toplu Konut İdaresi (TOKÎ) ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi yetkililerince düzenlenecek bilgilendirme toplantısı 5 Şubat 2016 Cuma günü saat 14:00'da Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapılacak. 


Anayurt



Haber Milliyet gazetesinde şu şekilde yer aldı;


Toplu konut İdaresi (TOKİ) ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen Çömlekçi kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde çalışmalara başlanılan Çömlekçi ikinci etap kentsel dönüşüm alanında bulunan hak sahipleri için bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

TTSO toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Çolak, TOKİ Kentsel Yenileme Dairesi Başkanı Gürol Konyalıoğlu ve hak sahipleri hazır bulundu.


Milliyet



Geri Dön