25 / 04 / 2024

Commtech İstanbul Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!


Commtech İstanbul Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Ozan Akgün Yönetim Kurulu Başkanlığı, Wassım Hıjazı ile Paul Austın- Harvey Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 100 bin TL sermaye ile 23 Eylül'de Bakırköy'de kuruldu.



Commtech İstanbul Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Ozan Akgün Yönetim Kurulu Başkanlığı, Wassım Hıjazı ile Paul Austın-Harvey Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 100 bin TL sermaye ile 23 Eylül'de Bakırköy'de kuruldu. 


Commtech İstanbul Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. b. Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. c. Her türlü mühendislik hizmetleri konusuna giren proje ve uygulamalarının denetimi ve kontrolünü yapmak, test ve işletme devreye alma, kalite kontrol, sertifikasyon hizmetlerini yapmak. d. Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, kamu iktisadi kuruluşları, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında ihaleye çıkarılan inşaat, elektrik, tesisat, yol, su, kanalizasyon, doğalgaz, altyapı, üstyapı, dekorasyon, restorasyon işlerinin mühendislik ve danışmanlık yönünden kontrolünü yaparak raporlamak. e. Her türlü Yapı Teknik konusunda gerekli danışmanlık hizmeti vermek   Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, katirtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid,taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Şirket yukarıda yazılı olanlar dışında yararlı ve gerekli görülecek iş ve işlemlere yönetim kurulunun teklifi ve genel kurulunun vereceği karar ile girebilir.



Geri Dön