26 / 04 / 2024

Concord İstanbul Evleri'nde metrekaresi 6 bin 500 TL!

Concord İstanbul Evleri'nde metrekaresi 6 bin 500 TL!

Firma: Teknik Yapı

Proje: Concord İstanbul

KENTSEL dönüşüm projeleri ile gündeme gelen Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de bin 175 konutluk 'Concord İstanbul' projesinin ilk etabında temel atıldı. Projede fiyatlar 6 bin 500 liradan başlıyor...



KENTSEL dönüşüm projeleri ile gündeme gelen Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de bin 175 konutluk 'Concord İstanbul' projesinin ilk etabında temel atıldı. 617 rezidans daire ve 5 ticari üniteden oluşan ilk etabm temeli dökülmeye başlandı. İlk etapta yer alan dairelerin yüzde 76'sının satışının gerçekleştiğini belirten  Teknik Yapı  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, bu başarırım sağlanmasındaki en büyük etkenin marka güvenirliliği olduğunu söyledi. Teknik Yapı markasının bugüne kadar gerçekleştirdiği her projede kalite ve güvenliğin ana unsur olarak kabul edildiğini belirten Durbakayım, "Bölgedeki kentsel dönüşümün sağlam temeller üzerinde yükselmesi için 5 yıla yaklaşan bir çalışma yapıldı. Benzer şekilde,  Concord İstanbul  projesinin de sağlam temeller üzerinde yükselmesi için titiz bir hazırlık dönemi gerçekleşti" dedi. 


1200 TON DEMİR KULLANACAK 

Concord İstanbul'un ilk etabı için 60 bin metreküp beton döküleceğini belirten Net-brüt FARKI yüzde 30 KONUT sektöründe yaşanan en büyük sorunlardan birinin net-brüt metrekare farkı olduğunu belirten Nazmi Durbakayım, "Fikirtepe'deki tüm projeleri inceledik ve evlerde net-brüt farkının yüzde 45'i bulduğunu gördük.Biz ise projemizde net-brüt farkını yüzde 30'un üzerinde değil. Satışlar brüt metrekare üzerinden yapıldığı için bu önemli bir detay" dedi. 


Durbakayım, projenin ilk etabında yaklaşık bin 200 ton demir kullanılacağım ifade etti. Homeofis ve ticari birimlerden oluşan karma projede, ağırlıkta 1+1 olmak üzere stüdyo, 2+1 ve 3+1 tipi daireler yer alıyor. Kentsel dönüşüm projesi olduğu için Concord İstanbul'da KDV oram yüzde 1. Ocak ayında ikinci etabı satışa çıkacak projede ortalama metrekare satış fiyatı 6 bin 500 lira. 


TEKNİK Yapı, İstanbul Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm projesi Concord İstanbul konut projesinin temelini attı. Ruhsatı alınan projede toplam bin 175 konut yer alacak. 


Hürriyet


projeye sor



Geri Dön