20 / 04 / 2024

Concord İstanbul konut fiyatları ne kadar?

Concord İstanbul konut fiyatları ne kadar?

Firma: Teknik Yapı

Proje: Concord İstanbul

Dairelerin 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği Concord İstanbul Evleri İstanbul Kadıköy'de inşa ediliyor. Proje 1.175 adet daireden oluşuyor. Peki Concord İstanbul konut fiyatları ne kadar?



"Concord İstanbul konut fiyatları ne kadar?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. Toplam arsa alanı 11 bin 504 metrekare olarak belirlenen projede peşinde yüzde 12 indirim yapılıyor. 


Fikirtepe Concord İstanbul'da konut tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salonlardan oluşuyor. Proje  Teknik Yapı  imzası ile yükseliyor. 


Concord İstanbul Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe lokasyonunda hayata geçiriliyor. Projede yüzde 10 peşin ödeme yapılıyor ve yüzde 15'lik tutar 1 yıl sonra ödeniyor. 


Teknik Yapı  Concord İstanbul  Rezidans kapalı otopark, spor alanları, sauna, fitness merkezi, yüzme havuzu, buhar odası, çocuk oyun alanları gibi ortak yaşam alanlarına sahip.


Concord İstanbul konut fiyatları ne kadar?

İlk etap teslimlerin Aralık 2016, ikinci etap teslimlerin Aralık 2017 tarihinde gerçekleşmesi öngörülen Concord İstanbul Kadıköy'de daire fiyatları 480 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Concord İstanbul Kadıköy adres: Dumlupınar Mah. Yumurtacı Abdi Bey Cad. No:15 Kadıköy / İstanbul


Kadıköy Concord İstanbul Rezidans iletişim

Telefon: 444 10 08

Web: www.concordistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön