26 / 04 / 2024

Concord İstanbul konut fiyatları!

Concord İstanbul konut fiyatları!

Firma: Teknik Yapı

Proje: Concord İstanbul

Concord İstanbul konut fiyatları kat ve planlarına göre değişiklik gösteriyor. İlk etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği projede kampanyalar ve fırsatlar devam ediyor.



İstanbul'un Anadolu Yakası Kadıköy ilçesinde inşa edilen  Concord İstanbul  Evleri  Teknik Yapı  imzası ile hayata geçiriliyor. Proje 11 bin 504 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Concord İstanbul Kadıköy'de teslimler 1. etapta Aralık 2016, 2. etapta Aralık 2017 tarihinde gerçekleşecek. Projede peşin alımlarda yüzde 12'ye varan indirim fırsatı sağlanıyor. 


Concord İstanbul konut fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. 


Kadıköy Concord İstanbul'da yüzde 10 peşinatta, kalan kısmın yüzde 15'i için 1 yıl sonra ara ödeme yapılıyor, kalan bedel ise 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeniyor. 


Concord İstanbul konut fiyatları 384 bin 500 TL'den başlıyor. Toplam 1.175 tane dairenin yer aldığı proje 7 bloktan meydana geliyor. 


Fikirtepe Concord İstanbul'un sosyal donatı alanları arasında; spor alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark, fitness merkezi, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları bulunuyor. 


Concord İstanbul adres : Dumlupınar Mah. Yumurtacı Abdi Bey Cad. No:15 Kadıköy / İstanbul


Concord İstanbul Kadıköy iletişim

Telefon: 444 10 08

Web: www.concordistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön