19 / 04 / 2024

Confetti, Afrodis banyo halısı koleksiyonu ile dikkat çekiyor!

Confetti, Afrodis banyo halısı koleksiyonu ile dikkat çekiyor!

Türkiye’nin banyo halısında lider markası Confetti; sıcak yaz günlerini, kırmızının sıcak tonlarıyla banyonuza taşıyor. Afrodis banyo halısı koleksiyonu, uygun fiyatları ve şık tasarımları ile dikkat çekiyor.



Aşk ve güzellik tanrıçası Afrodit’e adanmış mitolojik kentlere verilen Afrodisyas isminden esinlenilerek “Afrodis” adı verilen banyo halısı koleksiyonunun 3 farklı renk seçeneği bulunuyor. Kardinal, fuşya ve vişne köpüğü tonlarındaki çiçek tasarımlı Afrodis banyo halıları, modern tasarımlarıyla her evin baş konuğu oluyor. Kardinal kırmızısı ile dikkatleri üzerine toplayan Afrodis banyo halısı koleksiyonu, hem romantik hem neşeli hem de şık bir alternatif oluşturuyor. 


İthal polyamid iplikten üretilen Confetti Afrodis koleksiyonu, kaymaz taban özelliğiyle de sağlıklı ve güvenli bir kullanım sağlıyor. Confetti Bella banyo halısı, aşınmaya dayanıklı yapısı ve hav bırakmaz özelliği sayesinde uzun yıllar boyunca kullanabiliyorsunuz. 

Şık ve modern tasarımlarıyla sevdiklerinizi mutlu edecek Confetti Afrodis koleksiyonunu www.benimhalim.com  adresine girerek inceleyebilirsiniz. 



Geri Dön