28 / 03 / 2024

Confetti Çelebizade camilere özel halı üretti!

Confetti Çelebizade camilere özel halı üretti!

Yurt içi ve yurt dışında birçok caminin zeminlerini ürettiği antibakteriyel halılarla kaplayan Confetti’nin yeni markası Çelebizade, iz ve koku bırakmayan özel tasarımlara sahip. Kalabalık alanlara uygun olarak üretilen Çelebizade cami ve vakıf halıları,




21 yıldır halı sektöründe bulunan Confetti, yılların tecrübesini Çelebizade markasıyla cami ve vakıf halılarına taşıdı. Cami ve vakıf halılarında kullandığı özel Yeni Zelanda yünüyle, kalabalık ortamlara uygun olarak üretilen halılar, anti bakteriyel ve anti alerjik özelliklere sahip. Alana uygun duvardan duvara döşenen Çelebizade cami halıları, isteğe ve mekanın havasına göre farklı tasarımlarda üretilebiliyor. Hav bırakmayan ve alev almaz geç tutuşurluk özelliğe sahip halılar, dayanıklı yapısıyla uzun ömürlü kullanıma da imkan sağlıyor. Kalabalık kullanım nedeniyle çabuk aşınmaması için diğer halılara göre daha sık dokunuyor. İz ve koku bırakmayan Çelebizade cami ve vakıf halılarında Yeni Zelanda yünü dışında polyamid iplik de kullanılıyor. Polyamid yapıda üretim yapılan cami halıları çabuk kuruma, koku yapmama özellikleriyle ön plana çıkıyor. 


Avrupa’dan Ortadoğu’ya birçok ülkede camilerin zeminlerini kaplayan Çelebizade, işlevselliğinin yanında sunduğu zengin renk ve model seçenekleriyle de dikkat çekiyor. 



Geri Dön