17 / 04 / 2024

Confetti, EVTEKS Fuarı’nda yeni ürünlerini sergiledi!

Confetti, EVTEKS Fuarı’nda yeni ürünlerini sergiledi!

Dünyanın ikinci, Türkiye’nin en büyük ev tekstil fuarı “EVTEKS” bu yıl CNR EXPO Yeşilköy’de yirmi birinci kez kapılarını açtı. Confetti fuarda yeni ürün ve koleksiyonlarını ziyaretçilerin beğenisine sundu.



Dünyanın ikinci, Türkiye’nin en büyük ev tekstil fuarı “EVTEKS”  bu yıl CNR EXPO Yeşilköy’de yirmi birinci kez kapılarını açtı. Türkiye ve dünyada ev tekstili sektörüne yön veren markaları bir araya getiren EVTEKS Fuarı’nda yirmi yılı aşkın süredir banyo, çocuk ve proje halı üretimi gerçekleştiren Confetti de yeni ürün ve koleksiyonlarını ziyaretçilerin beğenisine sundu.


Dünyanın en büyük ev tekstili fuarlarından olan “EVTEKS- Uluslararası Ev Tekstil Fuarı”, bu yıl 1000’in üzerinde firma ve 2 bin aşkın markanın katılımıyla gerçekleşti. ABD, İtalya, Fransa, Almanya, İngiltere, Kanada, İran ve Çin gibi ülkelerin aralarında bulunduğu 50 önemli ülkenin yer aldığı fuarda Confetti, banyo halısı, çocuk halısı ve proje halılarında yeni ürün ve koleksiyonlarını tanıttı. Özellikle Haziran ayında piyasaya süreceği bebek halılarını ön plana çıkartan Confetti, ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.


Confetti Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Çelebi, fuar boyunca gördükleri yoğun ilgiden oldukça memnun olduğunu belirterek “Ev tekstili sektörünün en önemli fuarlarından olan EVTEKS Fuarı’nda Confetti olarak 2016 trendleri, yeni ürün ve koleksiyonlarımızı ön plana çıkardık. 2015 yılının ilk yarısı bizler için yeni pazarların açılması açısından oldukça verimli geçti.  Fuarda ziyaretçilerin beğenisine sunduğumuz yeni bebek halılarımızın gördüğü ilgi ve talep oldukça memnun edici. Türkiye ve dünyadan birçok firmanın katıldığı bu fuarda yer almak bizler için gurur verici. Bu sayede hem Confetti olarak bizler hem de Türkiye’de ev tekstili sektöründe yer alan diğer markalar olarak sektör trendlerini yakından takip etme fırsatı yakalıyoruz. EVTEKS Fuarı’na gösterilen ilgiden dolayı da özellikle ev tekstili sektöründe dünya sektörüne öncülük eden ülkeler arasında yer aldığımızı görüyoruz” dedi.



Geri Dön