29 / 03 / 2024

Confetti Miami banyo halısı ile konfor ve şıklık bir arada!

Confetti Miami banyo halısı ile konfor ve şıklık bir arada!

Banyo halısında öncü Confetti, ipeksi dokunuşuyla ayaklarınızı yerden kesecek Miami koleksiyonuyla banyolarınızın havasını değiştiriyor. Confetti Miami banyo halısı ile konfor ve de şıklık bir arada.



Soft renklerden pastel renklere kadar 16 farklı renk çeşidi sunan Confetti Miami banyo halısı, banyonuzun tasarımına uyum sağlayarak şık bir görünüm oluşturuyor. 25 mm iplik yüksekliğine sağlık Miami halılar, yumuşak ve sıcak dokunuşunun yanı sıra ayaklarınız için yüksek konfor sunuyor.


Kaymaz jel tabanı sayesinde banyolarda yaşanabilecek görünmez kazaların da önüne geçen Confetti Miami banyo halısı, aşınmaya dayanıklı yapısı ve hav bırakmaz özelliğiyle de zamana meydan okuyarak uzun yıllar gönül rahatlığıyla kullanılabiliyor.


Antialerjik ve anti statik yapısıyla banyonuzda hijyenik bir ortam sunan Miami, koku bırakmaz özelliğiyle de banyonuzda temiz bir hava sağlıyor. Sizde banyonuzun havasını değiştirmek istiyorsanız, www.benimhalim.com adresine girerek Confetti Miami banyo halısı koleksiyonunu inceleyebilirsiniz.



Geri Dön