23 / 04 / 2024

Confetti Miami koleksiyonu şıklığı ve konforu bir arada sunuyor!

Confetti Miami koleksiyonu şıklığı ve konforu bir arada sunuyor!

Confetti Miami koleksiyonu, ipeksi dokusuyla şıklığı ve konforu bir arada sunuyor.Miami koleksiyonu, jel tabanı sayesinde yaşanabilecek küçük kazaları önlüyor, anti-bakteriyel yapısıyla banyolarda sağlıklı kullanım alanları oluşturuyor



19 farklı renk seçeneği ile banyolar rengârenk 


Özgün tasarımları ve zengin renk çeşitleriyle banyolara sadeliğin zarafetini taşıyan Confetti Miami koleksiyonu, ipeksi dokusuyla şıklığı ve konforu bir arada sunuyor. Farklı renk seçenekleriyle banyoların havasını değiştiren Miami koleksiyonu, jel tabanı sayesinde yaşanabilecek küçük kazaları önlüyor, anti-bakteriyel yapısıyla banyolarda sağlıklı kullanım alanları oluşturuyor


Soft renklerden pastel renklere kadar 19 farklı renk çeşidi bulunan Confetti Miami koleksiyonu, banyolara her zevke uygun şık ve estetik çözümler sunuyor. 25 mm iplik yüksekliğine sahip Miami banyo halıları, yumuşak ve sıcak dokunuşunun yanı sıra tüm günün yorgunluğunu taşıyan narin ayaklar için de maksimum konfor sağlıyor.


Kaymaz jel tabanı sayesinde banyolarda yaşanabilecek kazaların da önüne geçen Confetti Miami banyo halıları, aşınmaya dayanıklı yapısı ve hav bırakmaz özelliğiyle zamana meydan okuyor. Anti-alerjik, anti-statik özelliğiyle sağlıklı ve güvenilir bir yaşam alanı sunan Confetti Miami banyo halıları, koku yapmayan yapısıyla da uzun yıllar gönül rahatlığıyla kullanılabiliyor. 


Sizler de banyonuzun dekorasyonuna uygun renklerle daha şık bir banyoya sahip olmak istiyorsanız; www.benimhalim.com adresini ziyaret ederek, Miami serisi ve diğer tüm Confetti ürünlerini inceleyebilir, hızlı ve güvenli bir şekilde sipariş verebilirsiniz. 



Geri Dön