25 / 04 / 2024

Confetti proje halılarıyla mimarların çözüm ortağı oluyor!

Confetti proje halılarıyla mimarların çözüm ortağı oluyor!

Confetti, turizm ve eğlence sektöründe faaliyet gösteren büyük mekanlara ferahlık katan duvardan duvara proje halıları ile güvenli, sağlıklı ve ergonomik kullanım alanı oluşturuyor.



Banyo halılarıyla ev hanımlarına modern, şık, kullanışlı halılar sunan Confetti, duvardan duvara proje halılarıyla mimarların çözüm ortağı oluyor. Turizm ve eğlence sektöründe faaliyet gösteren büyük mekanlara ferahlık katan duvardan duvara proje halıları, güvenli, sağlıklı ve ergonomik kullanım alanı oluşturuyor.


Mimarlar özellikle tasarladıkları mekanlarda tercih ettikleri ürünlerin kullanışlı, uzun ömürlü ve modern olmasına özen gösteriyor. Turizm ve eğlence sektöründe faaliyet gösteren büyük mekanların mimari projelerinde tercih edilen Confetti, kütüphane, okul ve anaokulları gibi eğitim alanlarına da kullanım imkanı sağlıyor. Duvardan duvara proje halılarıyla başta mimarlara modern çözümler sunan Confetti, 2015 koleksiyonuyla mekanlarda tasarım ve şıklığı bir araya getiriyor.  


Confetti’nin proje tasarım ekibi tarafından mekanlara özel olarak tasarlanan duvardan duvara proje halıları, özellikle kokuyu hapseden yapısıyla kalabalık mekanlar için kullanılıyor. Anti-alerjik, anti-statik ve anti-bakteriyel yapısıyla sağlıklı kullanım alanı sunan proje halılar, yanmazlık özelliği ile de kalabalık mekanlarda meydana gelebilecek kazalara karşı güvenli bir ortam sağlıyor. 


Sizler de mekanlarınızda aşınmaz yapısıyla uzun yıllar rahatlıkla kullanılabileceğiniz Confetti duvardan duvara proje halılarımızla ilgili detaylı bilgi almak istiyorsanız  www.confetticarpets.com web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 



Geri Dön