27 / 04 / 2024

Confetti'den sağlıklı proje halıları!

Confetti'den sağlıklı proje halıları!

Ürettiği halılarla otel, cami gibi büyük mekanların mimari projelerine destek olan Confetti, zengin renk ve model proje halılarıyla mimarların tercihi olmaya devam ediyor. Confetti'den sağlıklı proje halıları...



Özel mimari projeler için modern, dayanıklı ve sağlıklı halılar üreten Confetti; otel, cami, okul ve yurt gibi geniş mekanlarda mimarların çözüm ortağı oluyor. Otuzu aşkın ülkeye yaptığı halı ihracatıyla hız kesmeden büyümeye devam eden Confetti, Contract Proje Halılarıyla da dünyanın birçok yerinde mimari projelerde yer alıyor.


Kokuyu hapseden yün halıların aksine özellikle kalabalık mekanlarda özel tercih sebebi olan proje halıları Yeni Zelanda yünü ve polyamid iplikten üretiliyor. Antialerjik, antistatik ve antibakteriyel yapısıyla Confetti Contract Proje Halıları, kalabalık alanlarda ortaya çıkabilecek mikrobik sağlık sorunlarının oluşumunu da engelliyor. 


Yanmazlık özelliğiyle mimari projelerde büyük önem taşıyan Confetti proje halıları zor aşınan yapısıyla uzun yıllar kullanım imkanı sunuyor.



Geri Dön