19 / 04 / 2024

Control İnşaat ve Yapı Malzemeleri Laboratuvar Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Control İnşaat ve Yapı Malzemeleri Laboratuvar Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Control İnşaat ve Yapı Malzemeleri Laboratuvar Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Soğukpunar, Ender Akgül, Muhammed Göl tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da kuruldu.



Control İnşaat ve Yapı Malzemeleri Laboratuvar Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Soğukpunar, Ender Akgül, Muhammed Göl tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da kuruldu. 


Control İnşaat ve Yapı Malzemeleri Laboratuvar Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  2-Yeni, eski ve yapılmakta olan her türlü binaların demir,beton,çelik,tuğla ve tüm yapı malzemelerinin laboratuvar ortamında kalite kontrollerini yapmak,analizleri raporlamak.Hazır beton ve hazır beton elemanlarının  mukavemet analizlerini yapmak ve raporlamak. 3-Şehir içi ve şehirler arası öğrenci,personel ve yolcu taşımacılığı yapmak. 4-İş konusu ile ilgili her türlü makina,araç ve malzemelerin alım ,satım ve kiralamasını yapmak.Her türlü tesis ve laboratuvar açmak,işletmek,kiralamak.  5-Şirket işletmesinde kayıtlı araçları kiralayabilir.Şirkette kayıtlı bulunmayan üçüncü kişilere ait araçları alır veya kiralar yine bunları müşterilerine kiralayabilir. 6-Şirket amacı ile ilgili olarak ithalat ihracat, imalat fason, iç ve dış uluslararası mümessillik, bayilik, distribütörlük,  komisyonculuk,müşavirlik pazarlamacılık yapabilir.Şirket temsilcilik mümessillik, acentelik ve bayilik verebilir,  alabilir. Yurt içinde ve yurt dışında şubeler açabilir.Satışlarını arttırmak için değişik pazarlama yollarına başvurabilir.Şirket kendi adına internet web sitesi oluşturabilir.Internet üzerinden siparişalabilir , satış yapabilir. 7-Şirketin amacına ulaşabilmesi için gerekli makine, tesisler, gayrimenkuller iktisap etmek, devir ve ferağ etmek kiraya vermek, kiralamak gayrimenkuller üzerinde irtifak, intifa etmek,gayrimenkullerle ilgili olarak tapu ve kadastro daireleri nezdinde ifraz, tevhid ve parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirmek, gayrimenkul ipotekleri vermek ve almak. 8-Şirket işletme konusuna giren faaliyetlerin bir veya bir kaçını üstlenmek üzere ayrı şirketler kurar, kurulmuş şirketlere iştirak eder, devralır, devreder. 9-Her türlü gayrimenkul mallar ve bu mallara müteallik haklar iktisap etmek, tapuda tescil ettirmek. Tasarruf eylemek ve şirket işleri için lüzumlu menkul mal ve gayrimenkulleri  ve tesisleri satın almak, inşa etmek veya ettirmek, kiralamak, icabında bunları başkalarına satmak, devretmek, gerek şirket gerek başka şahıslar için aracılık yapmak şartıyla rehin ipotekleri kaldırmak. 10-Şirket konusu ile ilgili kamu ve veya özel kurum ve kuruluşların açtığı ihalelere girer. 11-Şirket konusu ile ilgili her türlü belge, imtiyaz, ruhsatname ihtira, beratı, know-hov, teknik yardım, brove, lisans, patent, marka ve benzeri gayri maddi ve fikri hakları alabilir. Bunları kısmen veya tamamen üçüncü şahıslara devredebilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, Teknik ve bilgi anlaşmaları yapabilir.



Geri Dön