29 / 03 / 2024

Corio Türkiye, Koray Özgül'ün yerine yeni CEO arıyor!

Corio Türkiye, Koray Özgül'ün yerine yeni CEO arıyor!

Corio Türkiyenin CEOsu Koray Özgül, 2007 yılından beri görev yaptığı firmadan ayrılacağını açıkladı. Koray Özgül, Corionun Yönetim Kuruluna yaptığı açıklamada,  kariyerine başka bir zeminde  devam edeceğini duyurdu



Corio tarafından yapılan açıklamada, yeni CEO arayışına başlandığı bildirildi.

Koray Özgül, bu süreç içerisinde sorumlulukların devri için önümüzdeki birkaç ay boyunca görevinin başında olacak. Yeni CEO arayışlarına başlanmıştır. Yeni CEO atanıncaya kadar, Corionun COOsu Francine Zijlstra, Türkiyedeki operasyondan sorumlu olacaktır. Frederic Fontaine de (CDO, Chief Development Officer) Tarsusta inşaatı devam eden Tarsu projesini kontrol edecektir. Corio Türkiyenin şu anki yönetim kurulu, Koray Özgülün yanı sıra Nilüfer Özlem (COO) ve Maurice Artsdan (CFO) oluşmaktadır.

Corionun, Türkiyedeki yerel organizasyonu Koray Özgül liderliğinde kurulmuştur. Finansal kriz ve etkileri sonucunda ortaya çıkan zorlu yılların ardından, Corio Türkiye mükemmel sonuçlar elde etmiştir. Corio Yönetim Kurulu,  Koray Özgüle tüm bu hizmetleri için minnettarlığını iletmiş ve başarılı bir gelecek dilemiştir.


Geri Dön