26 / 04 / 2024

Corio Türkiye'nin yeni projesi Tarsu AVM lansmanı yapılacak!

Corio Türkiye'nin yeni projesi Tarsu AVM lansmanı yapılacak!

Corio,  Akdeniz"de Adana ve Mersin arasında stratejik bir konuma sahip olan Tarsus"un ilçe merkezinde yer alan ilk alışveriş merkezi projesi ile şehrin çehresini değiştiriyor



Avrupa"nın en önemli gayrimenkul yatırım şirketlerinden biri olan, Hollanda merkezli Corio, Türkiye pazarına 2005 yılında Akmerkez"in yüzde 46,92 hissesini satın alarak girdi. şžu anda yönetimini yaptığı Adapazarı Ada,  Ankara  365, Tekirdağ Tekira Alışveriş Merkezi"nin yüzde 100"üne, Denizli Teras Park Outlet"in yüzde 51"ine sahip. Son olarak 2010 yılının Eylül ayında açılan Anatolium Bursa AVM"nin de yüzde 100 nihai yatırımcısı. Malatya ve Tarsu Alışveriş Merkezi ise Corio Türkiye"nin portföyüne dahil ettiği son projeler.

Anadolu"nun farklı şehirlerinde alışveriş merkezi projelerine yatırım yaparak, perakende bilgisi ve deneyimini yerel kanallardaki başarısıyla birleştirerek, en yüksek katma değeri sağlayacak AVM"leri Türkiye"de yaygınlaştırmayı amaçlayan Corio, şimdi de Akdeniz"de  Adana  ve Mersin arasında stratejik bir konuma sahip olan Tarsus"un ilçe merkezinde yer alan ilk alışveriş merkezi projesi ile şehrin çehresini değiştiriyor.

7 Ekim 2010 Perşembe günü, Corio Türkiye CEO"su Koray Özgül, Corio COO ve Yönetim Kurulu Üyesi Francine Zijlstra ve Jones Lang LaSalle Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş"ın katılımları ile Tarsu AVM'nin lansmanı gerçekleştirilecek.


Geri Dön