29 / 03 / 2024

Çorlu Atakent Kapalı Pazaryeri'nin temeli atıldı!

Çorlu Atakent Kapalı Pazaryeri'nin temeli atıldı!

Çorlu Belediyesi'nin hayata geçireceği Atakent Kapalı Pazaryeri İnşaatının temeli törenle atıldı.




Çorlu Belediyesi tarafından yapılacak olan ve kısa bir süre önce yüklenici firma ile protokolü imzalanan Atakent Kapalı Pazaryeri İnşaatının temeli törenle atıldı. 


Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'ın yanısıra, Tekirdağ Milletvekilleri Emre Köprülü, Metin Akgün, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, diğer ilçe belediye başkanları, siyasi parti başkanları ile çok sayıda vatandaşın katıldığı temel atma töreninde konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çorlu Belediyesinin öz kaynakları ile yapılan bu projenin diğer ilçelere de örnek olması gerektiğini belirterek Yeni kapalı pazaryerinin Çorlu Pazarcılarına hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini diledi.


 Alipaşa Mahallesi Çetin emeç Bulvarı üzerinde 7719 metrekarelik alana yapılacak olan Çorlu Belediyesi Atakent Kapalı Pazaryeri yaklaşık 15 milyon liraya mal olacak ve yıl sonuna kadar tamamlanacak. 272 adet pazarcı kapasitesine sahip olacak Pazaryerinde 111 adet açık alan Otopark, Pazar Alanı, Basketbol Sahaları, Otomatik Temizleme Sistemi, Çok Amaçlı Salon, Cafe, Çocuk Oyun Alanı ve 112 Acil Bekleme Noktası olacak.


 



Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön