25 / 04 / 2024

Çorlu Ergene Vadisi'nde 74 bin TL'ye! Ödemeler 6 ay sonra!

Çorlu Ergene Vadisi'nde 74 bin TL'ye! Ödemeler 6 ay sonra!

Çorlu'da hayata geçirilen Ergene Vadisi projesinde fiyatlar 74 bin TL'den başlıyor



TOKİ ve Emlak Konut ortaklığı ile Makro İnşaat'ın Çorlu'da yapımını tamamladığı Ergene Vadisi Projesi'nde peşinat sıfıra indi, ödemeler de 6 ay sonra başlıyor. Trakya'nın en büyük konut projelerinden biri olan Ergene Vadisi'nde fiyatlar çok cazip.

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, "Peşinat yok, sıfır faizle uzun vadeli satıyoruz. Müşterimiz konutunu peşinat vermeden alacak ve oturabilecek, taksitlerini de 6 ay sonra ödemeye başlayacak" dedi.

Fiyatların da çok cazip olduğunu söyleyen Ercan Uyan, 60 metrekarelik 1+1 dairenin peşin fiyatının 74 bin TL,  133 metrekarelik 3+1 dairenin fiyatının 140 bin TL, 176 metrekarelik 5+1 dairenin fiyatının da 177 bin TL olduğunu belirtti.

Çorlu çok hızlı gelişiyor

Çorlu yıllık 5 milyon yolcu kapasiteli Uluslararası bir Havaalanına sahip. Demiryolu, D-100 (E5) ve TEM devlet karayolu Çorlu'dan geçiyor.  Hızlı ve nitelikli göç alması sonucu 310 bin seviyesindeki nüfusuyla 50 ili geride bırakıyor. Ergene Vadisi Projesi,  TOKİ  ve Emlak Konut GYO ortaklığı kalite ve güvencesiyle yükseliyor.  Çorlu'da nitelikli ve güvenlikli site yapılaşmasının az olması projeye artı değer katıyor. Proje, Çorlu'nun en değerli yeri olan Esentepe Mahallesi'nde kuruluyor. Sunduğu üst sınıf yaşam özellikleriyle, prestij ve yüksek marka değerini birleştiriyor. Yüksek kaliteli ve lüks konut özelliklerini, modern mimari tasarım, güvenlik, kapalı otopark ve sosyal aktivite çeşitliliğiyle destekliyor. Çorlu'da önemli askeri merkezler ve üniversitelere ait fakülte ve yüksek okulların bulunması da kiralama potansiyelini yükseltiyor.

1296 konutluk dev projede yaşam başlıyor

Makro İnşaat'ın, Çorlu'da yapımını tamamladığı 68 bin 300 metrekare arsa üzerindeki Ergene Vadisi Projesi'nin inşaatı Mayıs 2008'de başladı. 1296 konut, 76 ticari ünite, ilköğretim okulu ve lüks yaşam alanlarından oluşan proje 14 ayda (söz verilen süreden 8 ay önce) tamamlandı. Projede yaşam başlıyor.

0282 444 0 661

www.ergenevadisi.com.tr

[email protected]



Geri Dön