23 / 04 / 2024

Çorlu Golden Life’ın asansörleri Otis’ten!

Çorlu Golden Life’ın asansörleri Otis’ten!

Otis Türkiye, yenilikçi asansörleriyle konut sektörünün de beklentilerini karşılıyor. Otis Türkiye, Çorlu’nun en kaliteli ve farklı projesi Golden Life için şıklığı ve emniyeti garanti ediyor.



Dünyanın en yüksek binaları için asansör üreten Otis, en emniyetli ve enerji tasarruflu asansör ünitelerini konut projelerinde de kullanıma sunuyor. AYKA GYO yatırımıyla, Çorlu'da konut standartlarını daha yukarı taşımayı hedefleyen Golden Life projesinde, Otis Türkiye’nin asansörleri tercih edildi. 


Akıllı bina teknolojisine sahip Golden Life projesi bölgenin en özel projesi olarak inşa ediliyor. Proje için Otis’in yeni nesil teknolojileriyle donatılmış Gen2 kayış sistemli ve makine dairesiz asansör üniteleri üretildi. Otis’in enerji tasarrufu sağlayan yeni nesil asansörlerinin en güzel örneklerinden biri olan ‘Gen2’ kayış sistemli asansör grubu, enerji tüketimini yüzde 50’ye kadar düşürüyor. Yassı kayışları ve dişlisiz makinesi sayesinde yağlama gerektirmeden temiz bir kullanım sunuyor. 


Golden Life projesi için 630 ve 675 kg taşıma kapasitelerinde 16 adet asansör inşa ediliyor. Özel ölçülerle hazırlanan 8 adet panoramik asansör kullanıcılarına ferah ve konforlu bir ulaşım sağlıyor.

Saniyede 1 metre mesafe katedecek şekilde planlanan asansör üniteleri, dünyanın en yüksek binasında kullanılan teknolojiyi evinize getiriyor.


Geri Dön