25 / 04 / 2024

Çorlu Hacı Mehmet Şirikçi Camii hızla yükseliyor!

Çorlu Hacı Mehmet Şirikçi Camii hızla yükseliyor!

Çorlu Emlak Konutları Mevkii Vergi Dairesi’nin karşısında inşası devam eden Hacı Mehmet Şirikçi Camii hızla yükselmeye devam ediyor.



Kaba inşaatının büyük bir kısmı tamamlanma aşamasına gelen ve modern mimari tasarımı ile özel olarak projelendirilen Hacı Mehmet Şirikçi Camii`nin yakın zamanda minaresinin inşa edilmesi ile dış ve iç işçilik kısımlarına geçileceği öğrenildi

Tamamlanmasının ardından bulunduğu bölgede ibadethane ihtiyacını büyük ölçüde giderecek olan Hacı Mehmet Şirikçi Camii`nin 2015 yılı sonlarında ibadete açılması bekleniyor. Cami inşaatının hızla devam etmesinden dolayı memnuniyetlerini ifade eden vatandaşlar: Bölgeye en yakın cami Emlak Konutları arka tarafında yada Belediye Konutları mevkiinde. Yapımı süren bu cami tamamlandığında artık o kadar yolu gitmek zorunda kalmayacağız. Bu civarda başka cami yok. Bir an önce tamamlanmasını istiyoruz” dediler. 

2 bin 980 metrekare alan üzerine inşa edilen Hacı Mehmet Şirikçi Camiinin bulunduğu bölgenin sosyal yapısı göz önünde bulundurularak mimari ve tasarım açısından farklı konseptte inşa edileceği kaydedildi. 


Avrupa Yakası




Geri Dön