19 / 04 / 2024

Çorlu Hükümet Konağı 2017'de açılacak!

Çorlu Hükümet Konağı 2017'de açılacak!

Çorlu'da Alipaşa Mahallesi Taşkent Caddesi üzerinde yapımına başlanan yeni hükümet konağının inşaatı sürüyor. Mart ayında Detay İnşaat tarafından yapımına başlanan Çorlu Hükümet Konağı'nın 2017'de açılması planlanıyor.



Çorlu'da geçtiğimiz Mart ayında yapımına başlanan yeni hükümet konağı inşaatı hızla yükseliyor. Sürekli olarak artan Çorlu nüfusunun taleplerini karşılayabilmek ve yetersiz olan fiziki bina ihtiyaçlarının daha iyi şartlarda ve koşullarda sağlanabilmesi ve vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla başlanan yeni inşaat çalışması devam ediyor. Çorlu'da Alipaşa Mahallesi Taşkent Caddesi üzerinde yapımına başlanan yeni hükümet konağı, Tekirdağ Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (Tekirdağ YİKOB) kontrolünde 2015 yılının Şubat ayında yer teslimi yapılan ve Mart ayında yüklenici firma Detay İnşaat tarafından yapımına başlanan Çorlu Hükümet Konağı inşaatının yapımı hızla devam ediyor.

 

6 MİLYON 487 BİN TL'YE YAPILIYOR 

Hükümet Konağının eski ve yetersiz olması nedeniyle İçişleri Bakanlığı tarafından 2014 yılı yatırım programına alınan, Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca 25 Kasım 2014 tarihinde Detay İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi isimli finnaya ihale edilmiş ve 20 Şubat 2015 tarılunde sözleşme imzalanarak 25 Şubat 2015 tarihinde müteahhit finnaya ış yeri teslimi yapılarak inşaata başlandı. 4 Bin 209 metrekare olan, zemin + 4 kat olarak yapılacağı, 6 milyon 487 bin TL + KDV ihale bedeli ile 25 Şubat 2015 tarihinde yapımına başlanan Çorlu Hükümet Konağı'nm 14 Nisan 2017 tarihinde bitirilmesi ön görülüyor. 


KAYMAKAM KILIÇ İNŞAATI SIK SIK ZİYARET EDİYOR 

Hızla yükselen Çorlu Hükümet Konağı inşaatım Kaymakam Levent Kılıç yakından takıp ediyor. Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç inşaatı sık sık ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler alıyor. Geçtiğimiz günlerde inşaatı ziyaret eden Kaymakam Kılıç, inşaatta çalışan işçilerle bir araya gelerek bir süre sohbet etti. İşçilerle çay içen Kaymakam Kılıç, 3. Kata yükselen hükümet konağı inşaatında incelemelerde de bulundu. 


Şehir Trakya Gazetesi


Geri Dön