16 / 04 / 2024

Çorlu Kız Teknik Lisesi öğrencileri Eroğlu Çorlu fabrikasını ziyaret etti!

Çorlu Kız Teknik Lisesi öğrencileri Eroğlu Çorlu fabrikasını ziyaret etti!

Eroğlu giyim Çorlu fabrikasını Çorlu Kız Teknik Lisesi Giyim Üretim Teknolojisi bölümü 10.sınıf öğrencileri ziyaret etti...




Çorlu Kız Teknik Lisesi Giyim Üretim Teknolojisi bölümü 10.sınıfına devam eden 80 öğrenci ve 4 alan öğretmeni 4 Nisan 2013 tarihinde Eroğlu giyim Çorlu fabrikasına eğitim ve inceleme amaçlı bir ziyaret gerçekleştirdiler.


Eroğlu Giyim İnsan Kaynakları ekibi tarafından karşılanan öğrenciler, gruplara ayrılarak insan Kaynaklan Uzmanı Pınar Aslantaş, iş Güvenliği ve Sosyal Uygunluk Uzmanı Semiray Akman, insan Kaynakları Memuru Handan Sarak ve Erdem Baran önderliğinde üretim alanlarını gezdiler.


Fabrika gezisi sonrasında eğitim salonunda Eroğlu Holding tanıtım filmini izleyen grubun sorularını, Fabrika Müdürü Hüseyin Şahin yanıtladı. Tekstil ve konfeksiyon sektörüyle ilgili öğrencilere bilgi aktaran Şahin, kariyer hedefleri üzerine öğrencilerle sohbet etti.


Ziyaretleri sonunda insan Kaynakları Müdürü Cevat Duman, Fabrika Müdürü Hüseyin Şahin ve tüm insan kaynakları çalışanlarına teşekkür eden öğrenciler, karşılaştıkları misafirperverlikten oturu memnuniyetlerini dile getirdiler.


Eroğlu Haber


Geri Dön