18 / 04 / 2024

Çorlu'da kamulaştırılan binalar yıkılıyor!

Çorlu'da kamulaştırılan binalar yıkılıyor!

Çorlu'da ilçe belediyesi tarafından kamulaştırılan binaların yıkım çalışmalarına başlandı. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, "Balık pazarı mevkisinde kamulaştırdığımız dükkanların yıkım işlemlerine başladık" dedi.



Çorlu'da ilçe belediyesi tarafından kamulaştırılan binaların yıkım çalışmalarına başlandı. 


Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, AA muhabirine yaptığı açıklamada ilçedeki otopark sorununun günden güne arttığını ve buna çözüm olarak kamulaştırdıkları bölgelerde otoparklar yapmaya başladıklarını söyledi.


Çalışmalar kapsamında en son Cemaliye Mahallesi balık pazarı mevkisinde bir bölgede kamulaştırma yaptıklarını belirten Baysan, çalışmalar sonunda bu bölgedeki otopark sorununun büyük ölçüde çözüleceğini ifade etti. 


Baysan, kamulaştırma işlemlerinin ardından yıkım çalışmalarına başlandığını belirterek, "Balık pazarı mevkisinde kamulaştırdığımız dükkanların yıkım işlemlerine başladık. Söz konusu yıkım çalışmalarının tamamlanmasıyla mülkiyetini Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne devredeceğimiz alana güzel ve modern bir otopark inşa edilecek" dedi. Baysan açıklamasında ayrıca, balık pazarındaki çalışmaların ardından Nusratiye Mahallesi'ndeki Mehmetçik İlkokulu bölgesinde de bir otopark projesinin hayata geçirileceğini kaydetti.  


Radikal


Geri Dön