19 / 04 / 2024

Çorlupark Konutları'nda 113 bin TL'ye! Hemen teslim!

Çorlupark Konutları'nda 113 bin TL'ye! Hemen teslim!

İbrahim Örsoğlu, Çorlu'da 64 bin 573 metrekare arsa üzerine kurulan Çorlupark Konutları sitesinin konut çıtasını yükselteceğini söyledi



Ekonut Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Örsoğlu, "Çorlu'nun havuzlu ilk sitesini yapıyoruz. İçinde alışveriş merkezi ve Hilton Garden Inn de olacak. 132 metrekarelik daireleri 113 bin liraya, 147 metrekarelik daireleri 133 bin liraya sanyoruz. Bu fiyatlara İstanbul'da stüdyo daire alamazsınız" dedi.

Çorlupark Konutlan'nda 9 blokta 560 dairenin yer alacağını belirten Örsoğlu, 3 blokta 168 dairenin inşa edildiğini, 80'inin sahiplerine teslim edildiğini, 45 tanesinin satışına devam edildiğini söyledi.

Sitenin Çorlu-Tekirdağ yolu ile yeni yapılacak Çorlu çevreyoluna cepheli olduğunu kaydeden Örsoğlu, şunları söyledi:

"Modern şehircilik anlayışıyla planlanan site, inşaat sektörünün güçlü kuruluşu Prokon-Ekon Şirketler Grubu bünyesindeki Ekonut A.Ş. tarafından gerçekleştiriliyor. Zemin etüdleri ODTÜ onaylı olan sitemiz radyejeneral temel üzerine tünel kalıp teknolojisiyle inşa ediliyor. Projemizde mimari planlardan seçilen malzemelere kadar kaliteden ödün vermeyen bir anlayış hakim."

Tapu hemen teslim
132 metrekarelik 3+1 tipindeki daireleri 133 bin ile 129 bin lira, 147 metrekarelik 4+1 tipindeki daireleri de 133 bin ile 141 bin lira arasındaki fiyatlarla sattıklarını belirten Örsoğlu, "Peşinat, vade ve taksit konusunda esnek davranıyoruz. Tamamlanmış daireleri satın alanlara tapularını hemen veriyoruz" dedi.

80 aile taşındı
Örsoğlu, sitede büyük dairelerin yanı sıra daha küçük daireler de yapacaklarını kaydederek, şunları söyledi:
 "560 dairelik sitede 308 adet 3+1,84 adet 4+1 ve 168 adet 2+1 tipinde daire olacak. Konut bloklarımız zemin artı 13 katlı 9 blok halinde olacak. 168 konutluk 3 blok tamamlandı. 80 aile siteye taşındı. Bu üç bloktaki 45 daire satışta.

'Konut sektörünün ufkunu açtık'
Çorluluların maketten ya da broşürden konut alma alışkanlığı olmadığını belirten Örsoğlu, "Biz burada inşa ettiğimiz sitede daire büyüklüğü, kaliteli malzeme ve sosyal donatı açısmdan konut sektörünün de önünü açtık" dedi.

40 bin metrekarelik AVM
Sitenin Çorlu-Tekirdağ yoluna cepheli tarafında Çorlupark AVM adıyla bir alışveriş merkezi inşa edeceklerini kaydeden Örsoğlu, "Üç bodrum, zemin ve iki katlı planlanan alışveriş merkezi 40 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olacak. 198 mağazaya ev sahipliği yapacak alışveriş merkezimizin danışmanlığını, Avi Alkaş beyin yönetimindeki Jones Lang La-salle / Alkaş Danışmanlık üstlendi" dedi.

156 odalı Hilton
Proje kapsamında 156 odalı, 312 yataklı bir otel inşa edeceklerini söyleyen Örsoğlu, Hilton Garden Inn markalı otel konusunda Hilton'un temsilcisi Amplio ile sözleşme imzaladık" diye konuştu.

Residans da olacak
İbrahim Örsoğlu, alışveriş merkezi ile aynı alana 14 kath bir de rezidans yapılacağını açıkladı. 112 adet 1+1 tipindeki daireye yer verilecek rezidans'ın, konut, otel ve alışveriş merkeziyle birlikte aynı anda, 2012 yılında bitirilmesinin planlandığını ifade etti

Ekon Endüstri İnşaat ve Ticaret A.Ş.

1985 yılında kurulan Ekon, projelendirme, inşaat,mekanik, elektrik, teknolojik borulama, enstrümantasyon, otomasyon, ve benzeri hizmetlerin yer aldığı entegre yapıya sahip bir müteahhitlik kuruluşu.

Ekon İnşaat, bugüne kadar termik santral, demir çelik, çimento, kimya ve mineral, şeker fabrikası, sosyal tesis, toplu konut, kültür ve eğitim gibi çeşitli sanayi ve sosyal tesislerin yapımını gerçekleştirdi. Ekon teknik ekibi ve olanakları ile faaliyetini müteahhitlik sektörünün her alanında sürdürüyor.

Prokon Mühendislik ve Müşavirlik A.Ş.

1974 yılında faaliyete başlayan Prokon Mühendislik, yurtiçi ve yurtdışında planlama, fizibilite, mühendislik ve mimarlık hizmetleri, inşaat yönetimi ile kontrollük konularında faaliyet gösteriyor. Entegre, bağımsız bir mühendislik-müşavirlik kuruluşu olan Prokon, 400'e yakın personelle kamu ve özel sektör kuruluşlarına hizmet veriyor.

Prokon Mühendislik'in hizmetleri arasında çimento, demir-çelik, rafineri, doğalgaz, kimya-mineral, tûtün-sigara tesisleri ve termik santral projeleri, toplu konut, eğitim-kültür yapıları, metro-hafif raylı sistem, savunma sanayii, yol, köprü ve ulaşım yapıları müşavirlik hizmetleri yer alıyor.

Ekonut Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Ekon ve Prokon bünyesinde bulunan Ekonut Proje İnşaat, Çorlupark Konutları projesini gerçekleştiriyor. Ekonut, Çorlupark Konutları projesini, tüketicilerin beklenti ve isteklerini saptamak amacıyla yaptırdığı araştırmanın sonuçlarına göre tasarladı.
Milliyet

0282 661 1 661

www.corlupark.com

[email protected]

İlgili haber

Çorlupark'ta 1.353 TL taksitle 3+1! Hemen teslim!


Geri Dön