20 / 04 / 2024

Cornerlife Güneşli nerede?

Cornerlife Güneşli nerede?

Firma: Keleş İnşaat & Beyaz İnşaat

Proje: Cornerlife Güneşli

Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat ortak çalışması olarak yükselen Cornerlife Güneşli nerede sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor...



Toplam 211 daire ve 21 dükkandan oluşan Cornerlife Güneşli, Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat ortak projesi olarak hayata geçiriliyor. Cornerlife Güneşli nerede sorusunun cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz.


2 etaptan meydana gelen Corner Life Güneşli'de daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Konut alanlarının 44 metrekare ile 167 metrekare arasında değiştiği Cornerlife Güneşli nerede sorusunun yanıtı için haberimizden yararlanabilirsiniz.


14 dönüm arsa alanı üzerinde yükselen Güneşli Corner Life, 15-16 katlı 2 bloktan oluşuyor. Daire teslimlerinin Aralık 2014'te yapılacağı Cornerlife Güneşli nerede sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor.


Yüzde 25 peşinatla firma bünyesinde 36 ay sıfır faizle vadelendirme yapılan Corner Life Güneşli projesinde fiyatlar 151 bin TL ile 650 bin TL arasında değişiyor. İnşaat alanı 50 bin metrekare olarak belirlenen  Cornerlife Güneşli  nerede sorusuna İstanbul Güneşli cevabı veriliyor.


Banka kredisi ile 120 aya kadar vadelendirme yapılan Güneşli Cornerlife Evleri'nde, açık-kapalı yüzme havuzu, geniş bahçe, açık-kapalı otopark, çocuk parkı, fitness, sauna, hamam, tenis kortu, basket sahası, açık spor alanı, koşu ve amfitiyatro, kapalı sinema salonu, çocuk oyun odası,vitamin bar, market, kamelyalar gibi imkanlar bulunuyor.


Cornerlife Güneşli nerede?


Cornerlife Güneşli projesi İstanbul Güneşli'de hayata geçiriliyor. Basın Ekspres Yolu üzerinde yükselen proje 212 AVM'nin karşısında konumlanıyor.


Cornerlife Güneşli nerede? kroki;


Cornerlife Güneşli nerede?


Telefon: 0212 445 45 23

Web Adresi: http://cornerlifegunesli.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön