27 / 04 / 2024

Çorum Alya Park’ın temeli atıldı!

Çorum Alya Park’ın temeli atıldı!

ALS İnşaat tarafından yapımına başlanan ‘Alya Park’ın temeli atıldı. Çorum Osmancık Caddesi İkbal Kent kavşağı yanında gerçekleşen temel atma törenine çok sayıda davetli katıldı.



Ali Sözüdoğru’nun sahibi olduğu ALS İnşaat Şirketi tarafından yapımına başlanan ‘Alya Park’ın temeli önceki gün dualarla atıldı.


Osmancık Caddesi İkbal Kent kavşağı yanında gerçekleşen temel atma törenine Belediye Başkan Yardımcıları Turhan Candan ve Alper Zahir, Buharaevler Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Erdoğan, ÇORUMSİAD Başkanı Murat Kılıçoğlu, bazı daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sanayici ve işadamları ile çok sayıda davetli katıldı.


‘GÜVEN İNŞAA EDİYORUZ’


Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan törende konuşan ALS İnşaat sahibi Ali Sözüdoğru, 3 bin 500 metrekare alanda inşaasına başlanan Alya Park projesini tanıttı.


‘Güven İnşaa Eder’ sloganıyla faaliyet gösteren ALS İnşaat ve yeni projelerinden bahseden Ali Sözüdoğru, “Çorum halkının güvenine layık olmaya çalışıyor ve bu doğrultuda faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.


‘ZİRVEDEKİ YAPILAR’


2017 yılı sonuna kadar tamamlanması planlanan projenin detaylarını anlatan Sözüdoğru, şu bilgileri verdi:


“ALS İnşaat olarak prestij projelerimizden biri olan ve 72 daire ile 2 bin metrekarelik işyerlerinden oluşan Alya Park’ın temelini atmanın mutluluğunu yaşıyoruz.


2002 yılında besmele ile çıktığımız bu yolda çok sayıda konut ve işyeri projesini tamamlayarak Çorum halkının istifadesine sunduk.


‘Zirvedeki Yapılar’ sloganı ile inşaasına başladığımız Alya Park, bölgenin en lüks ve modern konut projesi olması açısından ayrı bir değer taşıyor.


Ferah oturma alanları ve geniş kullanım mekanları ile her bir metrekaresi en konforlu şekilde projelendirilen Alya Park’ın Çorum’a hayırlı-uğurlu olmasını diliyorum.”


Kerebigazi Camii İmam Hatibi Muhittin İpek’in yaptığı duanın ardından temeli atılan Alya Park’ın tanıtım ofisi de düzenlenen törenle hizmete sunuldu.


Kurban kesiminin de yer aldığı törende davetlilere İskilip Dolması ikramında bulunuldu.


www.alsinsaat.net/


Çorum Hakimiyet


Geri Dön