25 / 04 / 2024

Çorum Atletizm Stadı'nın yüzde 60'ı tamam!

Çorum Atletizm Stadı'nın yüzde 60'ı tamam!

TOKİ'de yapımı süren Atletizm Stadı'nın yapımı sürüyor. Stadın fiziki olarak yüzde 60'ının tamamlandığı ve yeni yılda hizmete hazır açılacağı belirtildi. Stadın toplam maliyeti 4 milyon lira olacak.



TOKİ'de yapımı süren Atletizm Stadı'nın yapımı sürüyor. Stadın fiziki olarak % 60'ının tamamlandığı ve yeni yılda hizmete hazır açılacağı belirtildi. Stadın toplam maliyeti 4 milyon lira olacak. 


Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından TOKİ'de yapımına başlayan Atletizm Stadı 'nda Stadın devresi kapatıldı ve içerde çalışmalar aralıksız devam ediyor çalışmalar devam ediyor. 


TOKI Spor Salonu arkasında bulunan alanda yapımına başlanan Atletizm Stadı tartan pisti ve bm Yapımı devam eden Atletizm Stadı'nda tnbün ve pist çalışmaları devam ediyor kişilik tnbünü ile soyunma odaları bulunuyor Yapımı Üstlenen firma çalışmalarını yoğun şekilde surdıınırken çalışmalar % 65 duaylerinde olduğu açıklandı Çevre koruması yapılan duvarı tamamlayan Atletizm Stadı'nın tribün ve soyunma odaları yapımına devam ediliyor Toplam maliyeti 4 milyon lira olan Atletizm Stadmda çalışmalar hava şartları elverdiği sürece devam edecek Gençlik Hizmetleri ve Spa- Genel Mudilrluğu tarafından kontrolü yapılan Atletizm Stadı'nın tüm atletizm yarışmalarına uygun olacağı ve ha türlü ihtiyaca cevap vereceği belirtildi Stadm bulunduğu alanın yüksek olması ve rüzgar alması nedeniylede çevre duvarı yapıldığı belirtildi Yüklenici fimi a Atletizm Stadı'nm yeni yılda tamamlanarak hizmete sunmayı amaçlıyor. Son yıllarda atletizm branşında yapılan çalışmaların stadın hizmete açılmasının ardından daha da hızlanması bekleniyor. 


Çorum Hakimiyet


Geri Dön