25 / 04 / 2024

Çorum Hitit Üniversitesi'ne yeni spor salonu!

Çorum Hitit Üniversitesi'ne yeni spor salonu!

AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu ve Ahmet Sami Ceylan, Hitit Üniversitesi'nin yapımı devam eden spor salonu inşaatını inceledi.



AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu ve Ahmet Sami Ceylan, Hitit Üniversitesi'nin yapımı devam eden spor salonu inşaatında incelemelerde bulundular. TBMM çalışmalarına ara verilmesinin ardından seçim bölgesi Çorum'a gelen AK Parti Milletvekilleri Salim Uslu ve Ahmet Sami Ceylan, çeşitli ziyaret ve incelemeler yapıyorlar.  Milletvekilleri Uslu ve Ceylan il Başkanı Av. Mehmet Karadağ ve  TOKİ  Daire Başkanı Ayhan Karaca ile birlikte Hitit Üniversitesini ziyaret ettiler. Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan tarafından karşılanan Milletvekilleri Uslu ve Ceylan, yapımı adeta yılan hikayesine dönen üniversite spor salonu inşaatını da gezdiler. 


Hitit Üniversitesi'nde yapımı devam eden 8 bin 600 metrekarelik kapalı alana sahip, 8 derslikli, idari bölümlerin de yer aldığı spor salonu hakkında bilgiler veren Rektör Alkan, Hitit Üniversitesi Spor salonunun, Ulusal ve Uluslararası Spor müsabakalarının yapılabileceği büyüklük ve standartta olacağını bildirdi. Alkan, spor salonunun isminin "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Salonu" olmasına karar verildiğini de açıkladı.



Alaca Lider Gazetesi


Geri Dön