29 / 03 / 2024

Çorum kent meydanı için imzalar atıldı!

Çorum kent meydanı için imzalar atıldı!

Çorum Belediyesi tarafından sürdürülen Kent Meydanı projesi kapsamında Özel İdare hizmet binası ve arkasındaki otopark, Kent Meydanı olmak üzere 20 yıllığına Çorum Belediyesi’ne tahsis edildi.



Çorum Belediyesi tarafından sürdürülen Kent Meydanı projesinde devir teslim töreni düzenlendi.

Proje kapsamında Özel İdare hizmet binası ve arkasında bulunan otopark, Kent Meydanı olmak üzere 20 yıllığına Çorum Belediyesi’ne tahsis edildi.

Turgut Özal Konferans Salonu’nda düzenlenen imza törenine AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Genel Sekreteri Ömer Arslan, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, İl Genel Meclisi Grup Başkanı Nurettin Karaca,il genel meclis üyeleri katıldı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, seçim öncesi kent meydanı için söz verdiklerini ve bugün de sözlerini tutarak kent meydanı projesinde önemli bir adım daha attıklarını belirterek, “Amacımız gelecek nesillere yaşanabilir bir Çorum bırakmak” dedi.

Meydanların günümüz yaşam anlayışında vazgeçilmez bir kamusal alan olduğunu dile getiren Külcü, her ülkede, her şehirde sahip olunan kültüre göre, meydanlara farklı fonksiyonlar yüklenmiş olsa da, aslında bu durumun biraz da fiili olarak kendiliğinden ortaya çıkmış olmakla birlikte, tüm meydanların ortak bir yönü olduğunu belirtti.



Hürriyet




Geri Dön