24 / 04 / 2024

Çorum Merkez Toki Devane başvuruları!

Çorum Merkez Toki Devane başvuruları!

140 adet daireden meydana gelen Çorum Merkez Toki Devane projesindeki daireler kura ile satılacak. Peki, Çorum Merkez Toki Devane başvuruları ne zaman başlayacak?



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Çorum Merkez Devane Mahallesi Kentsel Yenileme Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilen 140 adet daireler kuralı olarak satılacak. 


Çorum Merkez Toki Devane başvuruları!

Çorum Merkez Toki Devane projesindeki başvurular  T.C .Ziraat Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından 19 Aralık 2016 – 06 Ocak 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.


Söz konusu müracaatlar; 1) “Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimlerinin” (Sosyal Güvenlik Kurumundan Hak Sahibi Belgesi olan ve daha önce Şehit Ailelerine, Maluller ile Dul ve

Yetimlerine açılan faizsiz konut kredisinden yararlanmamış olanlar) başvuruları, 2) En az %40 Özürlü Vatandaşların başvuruları, 3) Diğer Konut Alıcı Adayları başvuruları olmak üzere 3 ayrı kategoride kabul edilecek.


TOKİ Çorum Devane Mahallesi'ndeki dairelerin fiyatları 190 bin 105 TL ile 273 bin 854 TL aralığında değişiyor. 


Proje kapsamında satışa sunulmakta olan konut adedinden fazla başvuru olduğu takdirde, başvuruların tamamlanmasından sonra, başvuruda bulunanların, noter huzurunda “Konut Alma

Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” 19 Ocak 2017 tarihinde çekilecek.


Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön