23 / 04 / 2024

Çorum'da 2 milyon TL'lik otel açıldı!

Çorum'da 2 milyon TL'lik otel açıldı!

Çorum'un Osmancık ilçesinde yapımı 2 milyon liraya mal olan 3 yıldızlı otel hizmete açıldı



Osmancık İşadamları Derneği (OSMİAD) Başkanı ve otelin sahibi Fikri Sağlam, Orgeneral Ahmet Çörekçi Caddesi'ndeki otelin açılışındaki konuşmasında , ilçenin lüks otel eksikliğini gördüklerini belirterek, bu eksikliği gidermek amacıyla otel açmayı düşündüklerini söyledi.

Bu kapsamda geçen yıl nisan ayında başladıkları otel inşaatının geçen ay içerisinde tamamlandığını bildiren Sağlam, ilçenin ilk ve tek 3 yıldızlı otelini hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Sağlam, otelde Almanca, İngilizce, Fransızca ve İtalyanca bilen 17 kişilik personel çalıştığını ifade etti.

65 yatak 25 oda kapasiteli otelin 2 milyon liraya mal olduğunu anlatan Sağlam, "otelimizde engelliler ile astım ve alerjisi bulunan hastalar için de ayrıca odalar bulunuyor. Uygun fiyatlarla müşterilerine hizmet verecek otelde 100 kişilik kapalı restoran ve 40 kişilik teras restoran da hizmet veriyor" diye konuştu. Daha sonra Osmancık Kaymakamı Oktay Çağatay, Belediye Başkanı Bekir Yazıcı ve otel sahibi Sağlam tarafından otelin açılışı yapıldı.
AA


Geri Dön