29 / 03 / 2024

Çorum'da emlakçılık kursu açılacak!

Çorum'da emlakçılık kursu açılacak!

Mimar Sinan Halk Eğitim Merkezi ile Çorum Yorgancılar, Çeyizciler ve Perdeciler Esnaf Odası Başkanlığı'nın işbirliği ile yeni dönem Emlak Danışmanlığı Kursu açılacak. Erdoğan Çerikçi, kurs için müracaatların başladığını ifade etti.



Mimar Sinan Halk Eğitim Merkezi ile Çorum Yorgancılar. Çeyizciler ve Perdeciler Esnaf Odası Başkanlığı'nın işbirliği ile yeni dönem Emlak Danışmanlığı Kursu açılacak. Kurs hakkında bilgi veren Oda Başkanı Erdoğan Çerikçi, kurs için müracaatların başladığını ifade etti. 

Emlak Danışmanlığı Kursu programının amacının emlakçilik faaliyetlerinin öngördüğü tüm işlemlerin usulüne uygun yapılabilmesi için gerekli bilgi birikimini oluşturmak, pazarlama, halkla ilişkiler ve psikoloji kavramlarının iş ilişkilerinde kullanma yeteneğini kazandırmak olduğunu dile getiren Başkan Çerikçi. ayrıca tapu-sicil, kadastro, imar planları ile ilgili kavramları öğrenmek ve uygulamak, gayrimenkul mevzuatı hakkında yeterli bilgi donanımına sahip olmak, mesleğin gerektirdiği ciddiyet çerçevesinde saygınlık ve sorumluluğu kavramak, mesleğin gerektirdiği iş etiğine sahip olmalarını sağlamak şeklinde özetlenebilecek kurs sonunda ise katılımcılara 'Kurs Bitirme Belgesi' verileceğini kaydetti. 

Kursa kayıt olmak isteyenler Kubbeli Cami karşısı Yanıkoğlu İş Hanı Kat: I adresinde faaliyet gösteren Oda Başkanlığı'na yanlarında getirecekleri kimlik fotokopisi ile şahsen başvuru yapmaları gerekiyor. Ayrıca kurs hakkında bilgi almak isteyenler ise 0.535 701 70 80 ve 210 15 15 nolu telefonu aramaları yeterli olacak. 


Çorum Haber


Geri Dön